Termos Önerisi Yapabilecek Var Mı?

Wînd

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
318
Arkadaşlar selam yarım litre 700-800 mllik F/P termos arıyorum. okulda kahve 20 TL ben bunu evden yapıp götürmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Sızdırma akıtma yapmayan, sıcağı hemen soğutmayan, soğuk bir şeyi hemen ısıtmayan TERMOS önerisi yapabilirmisiniz. Fiyat performans odaklı olması önemli.

bütçe yazman lazım 700 800 lik termoslar nerden baksan 150 tl den başliyor onlarında sızdırma garantisi varmı yokmu belli değil

bütçe yazman lazım 700 800 lik termoslar nerden baksan 150 TL den başliyor onlarında sızdırma garantisi varmı yokmu belli değil
Fiyat performans yazdım bütçe yazmak yerine, sağlam kalite verebilecek düşük bütçe 200-250 maks 300 olsun haklısın fiyatı eklemeliydim.

Aynen dediğin gibi benimde ihtiyacım var bulursan haber et

Stanley markasına bakabilirsiniz. Bütçeniz uyuyorsa bir litrelik olanını öneririm.

Valla hocam Stanley'den şaşma derim. Eğer olmassa Contigoya yönelebilirsin. Ayrıca Amazon'da markasız bir termos satılıyordu 300 TL bandına. Buna da bakabilirsin. Bizim arkadaşlar sürekli evden götürüyor kahvesini uyguna geliyor diye sana da öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,564
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri