Neler Yeni

Çözüldü✓ Tesekkurler! 8 + 8 GB RAM daha iyiymis. :)

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Emre Altun
Laptop diyorum masaustu degil.
Kardesim benim biliyorum laptop oldugunu victus diye masaustu yok zaten. 2 dk internetten acip ram nasol degistirilir diye bi izlesen anlican zaten kolay oldugunu. Neyse sen kendi bildigini yap

Gurkanpiro

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Arda Akel
Kardesim benim biliyorum laptop oldugunu victus diye masaustu yok zaten. 2 dk internetten acip ram nasol degistirilir diye bi izlesen anlican zaten kolay oldugunu. Neyse sen kendi bildigini yap
Nedir bu hiddet bu celal? Bilmedigimiz icin kirmayayim, bozmayayim diye ustasina goturduk makineyi. Allahim ya!

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Mesaj otomatik birleştirildi:

ona 2x16 veya 2x32 gıder be
Oyundan oyuna değişir bende tek kanal var bazı oyunlarda hiç düşmüyor bazılarında donma takılma oluyor bazılarıdna 20 fps düşüyor.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Emre Altun
Nedir bu hiddet bu celal? Bilmedigimiz icin kirmayayim, bozmayayim diye ustasina goturduk makineyi. Allahim ya!
Dostum hangi cumlemde hiddet celal var. Ben seni fazla para verip 1 ram takıp, 1 termal macun sürmeye 2400tl alan adamlara yem olma diye cabaliyorum. Sen ama bozarim diye israrla korkuyorsun. Bozmazsin diyorum ben de bu kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Arda Akel
Oyundan oyuna değişir bende tek kanal var bazı oyunlarda hiç düşmüyor bazılarında donma takılma oluyor bazılarıdna 20 fps düşüyor.
Bilginiz varsa diye soruyorum, Forza Horizon 4 de, Shadow of Tomb Raider ve Need for Speed gibi oyunlarda 8+8 mi is gorur, 1x16 mi?

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Top Bottom