Gurkanpiro
80+ Gold
ddr5 tede sıkıntı yaratmazKeske once sorup harekete gecseymisim ama olan oldu. 8+8 takilacagim
ddr5 tede sıkıntı yaratmazKeske once sorup harekete gecseymisim ama olan oldu. 8+8 takilacagim
Kardesim benim biliyorum laptop oldugunu victus diye masaustu yok zaten. 2 dk internetten acip ram nasol degistirilir diye bi izlesen anlican zaten kolay oldugunu. Neyse sen kendi bildigini yapLaptop diyorum masaustu degil.
20 30 FPS farkettirmez. Donma takılma yapabilir oyundan oyuna FPS kaybı değişir ama.DDR 4 ıse 20 30 fps farkettırıyor
Insallah. Tesekkurler.ddr5 tede sıkıntı yaratmaz
20 30 FPS farkettirmez. Donma takılma yapabilir oyundan oyuna FPS kaybı değişir ama.
ona 2x16 veya 2x32 gıder beInsallah. Tesekkurler.
Araba aldiktan sonra bir 100bin daha biriktirip RX 7900 XT/GRE ve R7 7800X3D toplamayi dusunuyorum, ona da 8+8 16 yeter mi yoksa daha yuksek mi tutmaliyim RAM'i?
Nedir bu hiddet bu celal? Bilmedigimiz icin kirmayayim, bozmayayim diye ustasina goturduk makineyi. Allahim ya!Kardesim benim biliyorum laptop oldugunu victus diye masaustu yok zaten. 2 dk internetten acip ram nasol degistirilir diye bi izlesen anlican zaten kolay oldugunu. Neyse sen kendi bildigini yap
Oyundan oyuna değişir bende tek kanal var bazı oyunlarda hiç düşmüyor bazılarında donma takılma oluyor bazılarıdna 20 fps düşüyor.Mesaj otomatik birleştirildi:
ona 2x16 veya 2x32 gıder be
Vay! Tesekkur ederim!Mesaj otomatik birleştirildi:
ona 2x16 veya 2x32 gıder be
yınede dual channel ddr4 ıcın en ıyısdır tavsıyem ram takvıyesıOyundan oyuna değişir bende tek kanal var bazı oyunlarda hiç düşmüyor bazılarında donma takılma oluyor bazılarıdna 20 fps düşüyor.
Dostum hangi cumlemde hiddet celal var. Ben seni fazla para verip 1 ram takıp, 1 termal macun sürmeye 2400tl alan adamlara yem olma diye cabaliyorum. Sen ama bozarim diye israrla korkuyorsun. Bozmazsin diyorum ben de bu kadar.Nedir bu hiddet bu celal? Bilmedigimiz icin kirmayayim, bozmayayim diye ustasina goturduk makineyi. Allahim ya!
Bilginiz varsa diye soruyorum, Forza Horizon 4 de, Shadow of Tomb Raider ve Need for Speed gibi oyunlarda 8+8 mi is gorur, 1x16 mi?Oyundan oyuna değişir bende tek kanal var bazı oyunlarda hiç düşmüyor bazılarında donma takılma oluyor bazılarıdna 20 fps düşüyor.
8 artı 8Bilginiz varsa diye soruyorum, Forza Horizon 4 de, Shadow of Tomb Raider ve Need for Speed gibi oyunlarda 8+8 mi is gorur, 1x16 mi?
DDR4se kesinlikle 8+8.Bilginiz varsa diye soruyorum, Forza Horizon 4 de, Shadow of Tomb Raider ve Need for Speed gibi oyunlarda 8+8 mi is gorur, 1x16 mi?