Neler Yeni

Teşekkürler Atam,Teşekkürler.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Merak etme yahudiler müslüman toplumlar gibi değil onların böyle gösterişe ve katliama ihtiyaçları yok herşeyi masadan hallediyorlar zaten örnek israil
O yüzden Adolf hitler kaç milyon masumu öldürdü değil mi?
Hristiyanlar geçmişte Hz İsa'ya inananlara ağır işkenceler yaptı.Hatta öldürdü değil mi?
Yahudiler hâlâ insanları, hayır hayır Küçük çocukları öldürmeye kadar ileri gittiler değil mi?
Bu saydıklarım Yahudi ve Hristiyan toplumların "katliamcı" olduğunu gösterir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bune medeniyetsizlik abi böyle.
NOT: Bunlarla İslam'ı karıştırmayın bunların İslam'la alakası yok.

Excator23cm

80+ Gold
Komik konu çünkü bir yerden yapılan ayıbı/hatayı bir ırka veya inanca bağlamak gerçekten komik. Suç'un bireysel olduğunu anlamamak orta çağ'da yaşayan insanları yaptığı bir şey.
Irka bağlarım ben burda yüzlerce erkekten 1 tanesi bile mi düzgün çıkmaz?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Zaten acıyacağınız kesimler
1-Ailesi ile kaçanlar
2-Kadınlar
3-Çocuklar bu üçüne acırım cidden taliban kontrolünde yaşamak zor.
Ancak vasıfsız , ailesini yüzüstü bırakıp kaçan afgana ben istemem ülkemde.
Afganlara acıyorum bu 3 kısma cidden ama diğerlerine acımıyorum.
Ülkemizde afgan değil düzgün olmayan afgan istemiyoruz diyyelim.
Suriyeliler ile aynı değiller suriyeliler artık yüzsüzlükten yapıyorlar ben sadece bu üç gruba acıyorum.
Radikal islam adı altında insanları baskılıyorlar.

Excator23cm

80+ Gold
1-Ailesi ile kaçanlar
2-Kadınlar
Ülkemde Türk harici bir kişi bile istemiyorum eğer iyi afganlara çok meraklıysanız sokakatakileri alıp evinize soakbilirsiniz aksi takdirde 1 afganistanın tüyünü bile istemiyorum
Dediklerinizi kınıyorum kendi hakkında konuş istiyorum de istiyruz değil

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ülkemde Türk harici bir kişi bile istemiyorum eğer iyi afganlara çok meraklıysanız sokakatakileri alıp evinize soakbilirsiniz aksi takdirde 1 afganistanın tüyünü bile istemiyorum
Dediklerinizi kınıyorum kendi hakkında konuş istiyorum de istiyruz değil
Ben sadece bu insanlara acırım .
Eğer ülkemde mülteciliğini bilenler varsa ben poonlara bir şey dedirtmem şuanlık bu üç kesime acı bari kadın ve çocuğa acı .
Ben mülteci sevdalısı değilim suriyelileri de sevmem sadece bu insnalara acıyorum radikal islam adı altında işkence görüyoralr.
Üzülüyor insan.
Şimdi ben arap sevici olucam değil mi?
Değilim.
Suriyeli istemiyorum emsela ben sadeece ailelere , Kaıdına ve çocuğa acırım ve bilirsin orada kadın olmak çok zor.
Biraz vicdanın varsa zaten sadece bu üç gruba acıyorsun onun dışındaki serserilere fenan mülteciliğini bilmeyenlere karşıyım ve suriyelilerin de gitmesi taraftarıyım bu insanlar sadece bir süre tutulmalı zaten bu olaylar yatışana kadar devlette ayrı dert.
Gidip talibanı devlet gibi görüp televizyonda röportaj yaptılar.
Kısacana sadece bu 3 gruba acıyorum en yakın zamanda biter de taliban giderler.
Ülkende kalmaya devam ediyorsa bu onların suçu değil suç RTE'de.
Sana almanyaya bedava gitme hakkkı sunsalar sen de giderdin işte sorun suriyelide değil sorun yönetim ve politikada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sence böyle bir şey mümkün mü
Zaten bu yüzden sadece düzgün aile , kadın ve çocuğa acıyorum tek.
Suriyelileri katmıyorum onlar zaten toptan gitmeli ve acıncakları bir tarafları yok.

Excator23cm

80+ Gold
Ben sadece bu insanlara acırım .
Eğer ülkemde mülteciliğini bilenler varsa ben poonlara bir şey dedirtmem şuanlık bu üç kesime acı bari kadın ve çocuğa acı .
Ben mülteci sevdalısı değilim suriyelileri de sevmem sadece bu insnalara acıyorum radikal islam adı altında işkence görüyoralr.
Üzülüyor insan.
Şimdi ben arap sevici olucam değil mi?
Değilim.
Suriyeli istemiyorum emsela ben sadeece ailelere , Kaıdına ve çocuğa acırım ve bilirsin orada kadın olmak çok zor.
Biraz vicdanın varsa zaten sadece bu üç gruba acıyorsun onun dışındaki serserilere fenan mülteciliğini bilmeyenlere karşıyım ve suriyelilerin de gitmesi taraftarıyım bu insanlar sadece bir süre tutulmalı zaten bu olaylar yatışana kadar devlette ayrı dert.
Gidip talibanı devlet gibi görüp televizyonda röportaj yaptılar.
Kısacana sadece bu 3 gruba acıyorum en yakın zamanda biter de taliban giderler.
Bir tek çocuklara acırım o kadar ama devlet acımamalı devlette duygusallık yoktur.
Kadınlarıda umurlarımda değil adamları da devlet herkese değil önce kendi halkına acımalı o kadar

Radikal islam altında işkence görürken kötü ama iyi bir lider varken onu deviren ıraklılara neden acıyayım bunların düşünmeye yetisi yok mu
Parayı görünce dedelerinin gözleri döndü ayaklanmalar başlattı

Buraya gelen kimse geri gitmez deme o ki devlette duygusallık yok kendi menfaatleri neyi gösteriyorsa o doğrultuda gidilmeli çocuklara acırım o kadar diğerlerine gram acımam

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bir tek çocuklara acırım o kadar ama devlet acımamalı devlette duygusallık yoktur.
Kadınlarıda umurlarımda değil adamları da devlet herkese değil önce kendi halkına acımalı o kadar

Radikal islam altında işkence görürken kötü ama iyi bir lider varken onu deviren ıraklılara neden acıyayım bunların düşünmeye yetisi yok mu
Parayı görünce dedelerinin gözleri döndü ayaklanmalar başlattı

Buraya gelen kimse geri gitmez deme o ki devlette duygusallık yok kendi menfaatleri neyi gösteriyorsa o doğrultuda gidilmeli çocuklara acırım o kadar diğerlerine gram acımam
Malesef hocam devletin sorunları var dediğim gibi bu acıdığım kesim bir elin parmağını geçmeyin kesim.
Arap sevici değilim ama işte insan acıyor bu bir elin parmağını geçmeyen gerçekten zor durumdaki insana.
Yoksa diğerlerine bir gram acımam.
Ama cidde kadın ve kız çocukları çok zor onlar için orası allah yardımcıları olsun.
Burada mülteci olarak sadece afganların bunlarına acırım zaten girenlerin %10'u bile dğeillerdir suriyelilerde ise hiç acıdığım kesim yok burada asıl suç devlette onlar sadece iyi olan yere geldiler devletin sorumluluğu idi RTE zaten artık bıktırdı avrupadın gçöçmen yeri yaptı.

LahmatsuDcr

80+ Silver
1-Ailesi ile kaçanlar
2-Kadınlar
Suriyeliler ile aynı değiller suriyeliler artık yüzsüzlükten yapıyorlar ben sadece bu üç gruba acıyorum.
Radikal islam adı altında insanları baskılıyorlar.
Ben ülkemde direkt ekonomime katkısı olmayan mülteci istemiyorum. Misafirlik işi çok uzadı artık.

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
Sen resullullahın ümmetisin öyle bakmayacaksın (!)

Top Bottom