Neler Yeni

Teshir Ürünü Olduğundan DOA Değişim Verilmemiştir Ne Demek

meatball

80+
başlıkta bahsettiğim gibi teşhir ürünü olarak aldığım laptopta sıkıntı çıkınca garantiye gönderdim böyle denmiş ne anlama geliyor

Zann Esu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak YENİPAZARLI
Yeni yeni türeyen teşhir ürünler doa(ayıplı) kapsamında değildir mevzusu. Lâkin yasal yürürlülükte böyle bir vaziyet bulunmamaktadır.6 aya kadar garanti verilir genelde. Elinizde fatura ve garantisi mevcut ise e-devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvurmanızı öneririm.

meatball

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarımda ekran kartı problemi oldu aldığım ilk gün yeterince performans vermiyordu 2 kez servise gitti birşeyi yok dendi en sonunda gpu fanını değiştirdiler henüz test etme fırsatım olmadı ama hala devam ediyor gibi görünüyor . Ne kadar sürer hakem heyetinin kararının çıkması bi bilginiz varmı 1 aydır kullanamadım zaten bilgisayarımı

Zann Esu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak YENİPAZARLI
İl/İlçe bağlılık ve yoğunluk olarak 1 gün ile 6 ay arası değişiyor süreç tamamen.Kesin bir tarih veremiyorum ne yazık ki.Ama bu tür problemlerin genelde 20 gün içerisinde çözüldüğüne dair yazılar okudum,çok bir süreç kaybedilmeden.Birde fan markanın kendi servisinde değiştirildi değil mi?Distribütör servislerinin yaptığı işlemler genelde garantiden çıkartıyor ürünü.

meatball

80+
İl/İlçe bağlılık ve yoğunluk olarak 1 gün ile 6 ay arası değişiyor süreç tamamen.Kesin bir tarih veremiyorum ne yazık ki.Ama bu tür problemlerin genelde 20 gün içerisinde çözüldüğüne dair yazılar okudum,çok bir süreç kaybedilmeden.Birde fan markanın kendi servisinde değiştirildi değil mi?Distribütör servislerinin yaptığı işlemler genelde garantiden çıkartıyor ürünü.
direkt mediamarkta götürdüm onlar servise verdiler ben 3.bir kişiye götürmedim

meatball

80+
ben bir şey daha sorucam mediamarkt bana para iadesi de teklif etti ama ben değişim istiyorum o konuda ne yapilabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani tüketici hakem heyeti bir sıkıntı çıkartır mı

Zann Esu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak YENİPAZARLI
ben bir şey daha sorucam mediamarkt bana para iadesi de teklif etti ama ben değişim istiyorum o konuda ne yapilabilir

Media markt kendi servisine verdiyse problem yaratabilir.Ama direkt yetkili servise teslim ettiyse bir problem olmaz.İade konusuna gelirsek o konuda bilgim yok maalesef.Yanlış yönlendirme yapmak istemem.

meatball

80+
anladım teşekkür ederim
Media markt kendi servisine verdiyse problem yaratabilir.Ama direkt yetkili servise teslim ettiyse bir problem olmaz.İade konusuna gelirsek o konuda bilgim yok maalesef.Yanlış yönlendirme yapmak istemem.

En İyi Cevap
3

Hocam bunlarla uğraşmak yerine para iadesi alsaydınız keşke. Ayrıca mediamarktdan bir şey almazsınız garantisi rezalet.

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
ben monitörü o şekilde iade etmiştim toplam 1 sene sürmüştü thh sürecim. ama lehine çıkar mı bilemem o senin dosyana bakacak olan yetkiliye bağlı.

meatball

80+
hala para iadesi yapıyorlar ama ben değişim istiyorum çünkü bu iade edecekleri 12k ya benim alabileceğim bi bilgisayar yok
ben monitörü o şekilde iade etmiştim toplam 1 sene sürmüştü thh sürecim. ama lehine çıkar mı bilemem o senin dosyana bakacak olan yetkiliye bağlı.
Hocam bunlarla uğraşmak yerine para iadesi alsaydınız keşke. Ayrıca mediamarktdan bir şey almazsınız garantisi rezalet.

https://www.akakce.com/laptop-noteb...6peXb6E1g68xbOFiJ_V13GG-QHTEnfchoCeCcQAvD_BwE bu aldığım bilgisayar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,482
Üyeler
164,507
Son üye
UmutZenk
Top Bottom