direkt mediamarkta götürdüm onlar servise verdiler ben 3.bir kişiye götürmedimİl/İlçe bağlılık ve yoğunluk olarak 1 gün ile 6 ay arası değişiyor süreç tamamen.Kesin bir tarih veremiyorum ne yazık ki.Ama bu tür problemlerin genelde 20 gün içerisinde çözüldüğüne dair yazılar okudum,çok bir süreç kaybedilmeden.Birde fan markanın kendi servisinde değiştirildi değil mi?Distribütör servislerinin yaptığı işlemler genelde garantiden çıkartıyor ürünü.
ben bir şey daha sorucam mediamarkt bana para iadesi de teklif etti ama ben değişim istiyorum o konuda ne yapilabilirİl/İlçe bağlılık ve yoğunluk olarak 1 gün ile 6 ay arası değişiyor süreç tamamen.Kesin bir tarih veremiyorum ne yazık ki.Ama bu tür problemlerin genelde 20 gün içerisinde çözüldüğüne dair yazılar okudum,çok bir süreç kaybedilmeden.Birde fan markanın kendi servisinde değiştirildi değil mi?Distribütör servislerinin yaptığı işlemler genelde garantiden çıkartıyor ürünü.
Media markt kendi servisine verdiyse problem yaratabilir.Ama direkt yetkili servise teslim ettiyse bir problem olmaz.İade konusuna gelirsek o konuda bilgim yok maalesef.Yanlış yönlendirme yapmak istemem.ben bir şey daha sorucam mediamarkt bana para iadesi de teklif etti ama ben değişim istiyorum o konuda ne yapilabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani tüketici hakem heyeti bir sıkıntı çıkartır mı
Media markt kendi servisine verdiyse problem yaratabilir.Ama direkt yetkili servise teslim ettiyse bir problem olmaz.İade konusuna gelirsek o konuda bilgim yok maalesef.Yanlış yönlendirme yapmak istemem.
Hocam bunlarla uğraşmak yerine para iadesi alsaydınız keşke. Ayrıca mediamarktdan bir şey almazsınız garantisi rezalet.ben bir şey daha sorucam mediamarkt bana para iadesi de teklif etti ama ben değişim istiyorum o konuda ne yapilabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani tüketici hakem heyeti bir sıkıntı çıkartır mı
ben monitörü o şekilde iade etmiştim toplam 1 sene sürmüştü thh sürecim. ama lehine çıkar mı bilemem o senin dosyana bakacak olan yetkiliye bağlı.Media markt kendi servisine verdiyse problem yaratabilir.Ama direkt yetkili servise teslim ettiyse bir problem olmaz.İade konusuna gelirsek o konuda bilgim yok maalesef.Yanlış yönlendirme yapmak istemem.
ben monitörü o şekilde iade etmiştim toplam 1 sene sürmüştü thh sürecim. ama lehine çıkar mı bilemem o senin dosyana bakacak olan yetkiliye bağlı.
Hocam bunlarla uğraşmak yerine para iadesi alsaydınız keşke. Ayrıca mediamarktdan bir şey almazsınız garantisi rezalet.