Neler Yeni

Teşhir Ürünü PlayStation 4 Nedir?

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Bir PS4 teşhir ürünü buldum ucuza hepsiburada da acaba teşhir ürünü nedir alınır mı teşhir ürünü mü alınmalı yoksa 2.el mi

rafta duran ürüne deniyor

herkesiöldür31

80+ Bronze
Teşir ürünü rafta kullanılan üründür. Yani o ürüne başkları dokunmuş. Rafta duran ürünler. Raftan arta kalanlar. İkinci el değil. Alıp almamak size kalmış.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Bir PS4 teşhir ürünü buldum ucuza hepsiburada da acaba teşhir ürünü nedir alınır mı teşhir ürünü mü alınmalı yoksa 2.el mi
Mağazalarda vitrinde duran bilgisayarlar gibi düşünün.İnsanlar elleyip bakabiliyorlar.

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
sıfır ama mağazada tanıtım amaçlı kullanismis veya yere düşmüş zarar görmüş ürün olabilir o yüzden fiyatı daha uygun şekilde satılır üstünde çizik olabilir hata olabilir bunlari göz önünde bulundurarak satın almalisin

01adanalı

80+ Silver
Raf ürünü genellikle herkes elleyebiliyor.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Teşir ürünü rafta kullanılan üründür. Yani o ürüne başkları dokunmuş. Rafta duran ürünler. Raftan arta kalanlar. İkinci el değil. Alıp almamak size kalmış.
Teşhir ürünü çalışan cihazlar da olabilir. Örneğin telefon ve televizyonda. Sadece rafta durmakla kalmayabilir. PlayStation da aynı olabilir.

TamerKs

80+ Silver
Teşhir ürünü alırsan kartonu yırtmadan açmaya çalış, eğer bozuk ise iade edersin sıkıntı olmaz.

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Rafta duran önüne gelen elliyor mesela geçen gün mediamarkta gittim ordaki bütün klavyeleri elledim benim ellediklerim teşhir ürünü

Top Bottom