Neler Yeni

Teşhir Ürünü S22 Alınır mı?

tuxenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
yiğit taha aydin
Bugün Teknosa'da yalnızca bir adet kalan o da teşhir ürünü olan bir S22 gördüm. Özellikle kapalı kutu stokta var mı diye kontrol ettirdim ancak kalmamıştı. Cihazın fiyatı 17.000 civarında olduğunu hatırlıyorum. Donanımı konusunda bir şüphem yok ancak 2 yıldır teşhirde bekleyen bir ürünün ekran ve pili ne durumdadır bilemiyorum. Sizce almaya değer mi? Ayrıca bir sorunla karşılaştığımda değişim hakkım mevcut oluyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
Sizinde bahsettiğiniz gibi, 2 yıldır belki sürekli şarjda. Sürekli birilerinin elinde olan bir telefonu ben olsam almazdım.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bugün Teknosa'da yalnızca bir adet kalan o da teşhir ürünü olan bir S22 gördüm. Özellikle kapalı kutu stokta var mı diye kontrol ettirdim ancak kalmamıştı. Cihazın fiyatı 17.000 civarında olduğunu hatırlıyorum. Donanımı konusunda bir şüphem yok ancak 2 yıldır teşhirde bekleyen bir ürünün ekran ve pili ne durumdadır bilemiyorum. Sizce almaya değer mi? Ayrıca bir sorunla karşılaştığımda değişim hakkım mevcut oluyor mu?
Sıfırı amazonda 19500 zaten. O kadar yıpranmış cihaza 17K mantıklı gelmiyor, zaten cihazın pili kötü birde teşhir olunca iyice hızlı biter.

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
Alma knk teşhir önermiyorum

tuxenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
yiğit taha aydin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim dostlar
Sıfırı amazonda 19500 zaten. O kadar yıpranmış cihaza 17K mantıklı gelmiyor, zaten cihazın pili kötü birde teşhir olunca iyice hızlı biter.
bunu görmemiştim göz sağ olun

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
2 yıldır şarja olan bir cihaza para verilmez

Top Bottom