Neler Yeni

Teşhir Ürünü Televizyon Sorunu

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Cihazın hiçbir problemi yok takır takır çalışıyor. Ancak teknosa da demo gibi bir şey olur ya sabit böyle indirim falan yazar. Sanki televizyonun piksellerine işlemiş gibi oluyor. Zaman zaman ekrana yaklaşınca teknosa falan yazdığını görebiliyorsun. Tv sıfırladım düzelmedi. Zamanla kullandıkça düzelecek bir şey mi

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Volkan
Yani teşhir ürünüyse aylardır açık kalmıştır. Almadan önce dikkatlice kontrol etmede fayda vardı.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayalet ekran denen sorun oluşmuş. Uzun saatler açık kaldığı için böyle ürünlerde görülebiliyor. Bence çözümü zor gibi panel değişimine kadar gidebilir.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Sanmıyorum ya çok uzun süre kalmıştır muhtemelen kalıcı olmuş olabilir. Servis karar verir ona da teşhir ürüne garanti desteği sağlıyorlar mı?
1 sene garantisi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanmıyorum ya çok uzun süre kalmıştır muhtemelen kalıcı olmuş olabilir. Servis karar verir ona da teşhir ürüne garanti desteği sağlıyorlar mı?
Ya bi de deli dehşet belli olmuyor. Çok ama çok az %3 falan görünürlüğü. Tokat gibi çarpmıyor insanın yüzüne. Hatta bazı zamanlarda hiç gözükmüyor

Son düzenleme:

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1 sene garantisi var

Ya bi de deli dehşet belli olmuyor. Çok ama çok az %3 falan görünürlüğü. Tokat gibi çarpmıyor insanın yüzüne. Hatta bazı zamanlarda hiç gözükmüyor
Gönder gitsin garantiye. Şimdi gönderemem dersen garanti bitmeye yakın gönderirsin kullan o ara çok rahatsız etmiyorsa.

federalper

80+ Silver
Cihazın hiçbir problemi yok takır takır çalışıyor. Ancak teknosa da demo gibi bir şey olur ya sabit böyle indirim falan yazar. Sanki televizyonun piksellerine işlemiş gibi oluyor. Zaman zaman ekrana yaklaşınca teknosa falan yazdığını görebiliyorsun. Tv sıfırladım düzelmedi. Zamanla kullandıkça düzelecek bir şey mi
hocam burn in dediğimiz genelde oled ekranlarda görülen yanık çözümü yok maalesef

Gönder gitsin garantiye. Şimdi gönderemem dersen garanti bitmeye yakın gönderirsin kullan o ara çok rahatsız etmiyorsa.
garanti hiçbir şey yapamaz tek çözüm ya ekran tamamen değişecek ya da televizyon değişecek ki ikisi de aynı şey demek zaten

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
hocam burn in dediğimiz genelde oled ekranlarda görülen yanık çözümü yok maalesef

garanti hiçbir şey yapamaz tek çözüm ya ekran tamamen değişecek ya da televizyon değişecek ki ikisi de aynı şey demek zaten
Evet garantiye gönderenlerin çoğu olumsuz geri dönüş alıp şikayet etme yoluna girmiş

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Garantiden panel değiştirenlere denk gelmiştim bu konuda. Tabi markadan markaya değişiyordur muhtemelen. +Teşhir ürün olduğunu unutup yazdım bu yorumu :)

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Siz bunu bilerek aldığınız için garanti zaten bir şey yapmaz şikyatten de bir şey çıkacağını sanmam zaten teşhir ürün
Garantiden panel değiştirenlere denk gelmiştim bu konuda. Tabi markadan markaya değişiyordur muhtemelen.
IMG_7189.jpeg

Sadede bu ikisi gözüküyor panel çevresinde başka bir şey yok. Hani izlediğim şeyler ekranın arkasında kalmaya devam etmiyor. Fotoğrafta fazla belli olmuş normalde daha silik. Ne yapmak daha mantıklı bilemedim. Servise gitse daha kötü yapabilirler gibi geliyor.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
Sadede bu ikisi gözüküyor panel çevresinde başka bir şey yok. Hani izlediğim şeyler ekranın arkasında kalmaya devam etmiyor. Fotoğrafta fazla belli olmuş normalde daha silik. Ne yapmak daha mantıklı bilemedim. Servise gitse daha kötü yapabilirler gibi geliyor.
Sen bunu alırken bundan bahsetmediler mi? Genelde teşhir ürünlerin sorununu söylerler ona göre alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,751
Üyeler
163,217
Son üye
s_fb
Top Bottom