Neler Yeni

Teşkilat son bölüm nasıl indirilebilirim?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Arkadaşlar olduğum evde WiFi yok ve mobil verim de bitmiş durumda fakat şimdi başka bir eve gideceğim. Orada WiFi var ve teşkilat dizisinin son bölümünü indirmek istiyorum. Trt izle programında indir gibi bir kısım bulamadım, YouTube de da bölümü tamamen vermiyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim.

Crustieyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
samet demiray
Arkadaşlar olduğum evde WiFi yok ve mobil verim de bitmiş durumda fakat şimdi başka bir eve gideceğim. Orada WiFi var ve teşkilat dizisinin son bölümünü indirmek istiyorum. Trt izle programında indir gibi bir kısım bulamadım, YouTube de da bölümü tamamen vermiyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim.
internet download manager indir sonra webden siteye gir videoyu aç bi köşede indir seçeneği çıkacak

Crustieyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
samet demiray
Telefondan yapılıyor mu? Bu program bilgisayar da kullanılmıyor mu
benim de 2.5 yıl boyunca internetimin olmadığı bir dönem vardı .60 gb hafıza kartı almıştım telefona arkadaşıma gidip 60 gb anime indirir geri gelirdim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki ne yapmam lazım?
arkadaşının bilgisayarına idm indir 30 günlük ücretsiz deneme süresi var oradan indir diziyi sonra usbyi pc e tak telefonuna oradan indirdiğin bölümü atarsın bu kadar basit :)

Top Bottom