Neler Yeni

Testis torbasında susam gibi küçük bir şey var

Husmce

80+
Testis torbasında dışarıdan beyazımsı olarak gözüküyor testislerden ayrı testis torbasında çok küçük susam gibi sert bir kitle var sebebi nedir ucu siyah. Ağrı yok ve o bölgede torbada ezikler var. Sebebi nedir veya hastalık mı kanser mi bilemedim .

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
874
İsim
Berat fatih
1713134924210.png

-nisay

80+ Bronze
her erkekte vardır bu benekten. tabii resmi göremediğimiz için bilemiyorum o benekler mi? doktora gidin.

Husmce

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her erkekte vardır bu benekten. tabii resmi göremediğimiz için bilemiyorum o benekler mi? doktora gidin.
Yok o benekler değil farklı 1 tane sert susama benzeyen bir şey var toplara değmeyen torbanın üstünde doktora gitmeye utandım açıkçası o yüzden soruyorum :((

-nisay

80+ Bronze
Yok o benekler değil farklı 1 tane sert susama benzeyen bir şey var toplara değmeyen torbanın üstünde doktora gitmeye utandım açıkçası o yüzden soruyorum :((
sağlığınızdan önemli mi utanmanız? doktora gidin hocam. ucu siyah diyorsun. kıl dönmesi olabilir.

MOON_MVR

80+ Bronze
Bro dediğin şey anladığım kadarıyla kıl dönmesi ve bayadır orda gibi duruyorki beyazlamış diyorsun o bir süre sonra derinin altına geçerse testislerinde ağrı ve sızı başlar yerinde duramazsın git derhal

ibrahimua

80+ Bronze
Testis torbasında dışarıdan beyazımsı olarak gözüküyor testislerden ayrı testis torbasında çok küçük susam gibi sert bir kitle var sebebi nedir ucu siyah. Ağrı yok ve o bölgede torbada ezikler var. Sebebi nedir veya hastalık mı kanser mi bilemedim .
Karabüllük devlet hastanesine gitmenizi tavsiye ederim. ( alakasız mesajdan ban yersem yetti artık he )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,022,754
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen