Yok o benekler değil farklı 1 tane sert susama benzeyen bir şey var toplara değmeyen torbanın üstünde doktora gitmeye utandım açıkçası o yüzden soruyorum (her erkekte vardır bu benekten. tabii resmi göremediğimiz için bilemiyorum o benekler mi? doktora gidin.
Traş ol gitYok o benekler değil farklı 1 tane sert susama benzeyen bir şey var toplara değmeyen torbanın üstünde doktora gitmeye utandım açıkçası o yüzden soruyorum (
sağlığınızdan önemli mi utanmanız? doktora gidin hocam. ucu siyah diyorsun. kıl dönmesi olabilir.Yok o benekler değil farklı 1 tane sert susama benzeyen bir şey var toplara değmeyen torbanın üstünde doktora gitmeye utandım açıkçası o yüzden soruyorum (
Karabüllük devlet hastanesine gitmenizi tavsiye ederim. ( alakasız mesajdan ban yersem yetti artık he )Testis torbasında dışarıdan beyazımsı olarak gözüküyor testislerden ayrı testis torbasında çok küçük susam gibi sert bir kitle var sebebi nedir ucu siyah. Ağrı yok ve o bölgede torbada ezikler var. Sebebi nedir veya hastalık mı kanser mi bilemedim .