Neler Yeni

Testislerde Geçmeyen Ağrı?

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ahmet
Arkadaşlar merhaba perşembe gününden beri testislerimde ufak ufak ama hissedilir derecede bir ağrı hissetmekteyim, bugüne kadar sağ taraf daha ağrılı ve bacağa doğru vuruyordu. Ama bugün bir şey farkettim özellikle sol bacağım ile adım atarken sol tarafta anlık ağrı hissediyorum. Sorun ne olabilir ?

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Ege Y.
darbe geldimi hiç

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Kutay
Arkadaşlar merhaba perşembe gününden beri testislerimde ufak ufak ama hissedilir derecede bir ağrı hissetmekteyim, bugüne kadar sağ taraf daha ağrılı ve bacağa doğru vuruyordu. Ama bugün bir şey farkettim özellikle sol bacağım ile adım atarken sol tarafta anlık ağrı hissediyorum. Sorun ne olabilir ?
darbe falan almadıysan testis krampları giriyor muhtemelen ki bu durumda gayet normal.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Ege Y.
darbe geldiyse normal doktora görünmen lazım en kısa zamanda

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
darbe geldimi hiç
hocam biraz saçma olacak farkındayım okulda geri*ekalı bir arkadaşım şaka yaptığını zannederek güçlü bir şekilde sıktı, yani t-st-slerimi avuçladı. o günden beri o arkadaşımla irtibatı kestim ama bu olayın üzerinden 2 ay geçti o günden beri sorun yoktu.
darbe falan almadıysan testis krampları giriyor muhtemelen ki bu durumda gayet normal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam biraz saçma olacak farkındayım okulda geri*ekalı bir arkadaşım şaka yaptığını zannederek güçlü bir şekilde sıktı, yani t-st-slerimi avuçladı. o günden beri o arkadaşımla irtibatı kestim ama bu olayın üzerinden 2 ay geçti o günden beri sorun yoktu.
18-24 saat civarı ağrımıştı bu olay yaşandıgında ama dıştan görülen veya idrara çıkmada sorun vs. bir şey olmamıştı.

nasıl sıktı diye soracak olursanız bahçede gezerken arkamdan ansızın geldi ve ben ne oldugunu farkedemeden sıktı.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Ege Y.

18-24 saat civarı ağrımıştı bu olay yaşandıgında ama dıştan görülen veya idrara çıkmada sorun vs. bir şey olmamıştı.
o nasıl arkadaş olum doktora git krem sür dicem de olmaz

Ekler

• ulkemize-ozgu-sasirma-unlemleri_1371709.jpg
    ulkemize-ozgu-sasirma-unlemleri_1371709.jpg
    15.2 KB · Hit: 5

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Kutay
2 ay geçtiyse o konuyla bir bağıntısı yok diye düşünüyorum. dediğim gibi kramp giriyor olabilir , kasıklarında falan ağrı hissedebilirsin. vücudun sperm üretiyor.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 ay geçtiyse o konuyla bir bağıntısı yok diye düşünüyorum. dediğim gibi kramp giriyor olabilir , kasıklarında falan ağrı hissedebilirsin. vücudun sperm üretiyor.
bu sıra biraz fazla mastürbasyon yaptım hocam yani olayın başlangıcı da mastürbasyondan sonra idi aslında.

hocam belki kramp olabilir diye şüpheleniyorum çünkü son zamanlarda hiç bir sorun yoktu darbe vs. alma durumu olmamıştı

hocam engelli biraz tanısanız şaşırırsınız gerçekten.

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Kutay
bu sıra biraz fazla mastürbasyon yaptım hocam yani olayın başlangıcı da mastürbasyondan sonra idi aslında.

hocam belki kramp olabilir diye şüpheleniyorum çünkü son zamanlarda hiç bir sorun yoktu darbe vs. alma durumu olmamıştı
normal hocam ergenlikte olur , ağrı birkaç gün sürer sonra geçer.

Aquamen

80+ Bronze
konu açmak yerine iki aydır neden bir doktora gitmeden belki kist var belki kanser başlangıcı nerden bilicen?

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Kutay
konu açmak yerine iki aydır neden bir doktora gitmeden belki kist var belki kanser başlangıcı nerden bilicen?
hocam belki o yaşta durumu ailesine söylemeye çekinmiş olabilir. buradan olumsuz bir geri dönüş alsa eli ayağına dolaşırdı diye tahmin ediyorum.

Top Bottom