Bütçe nedir hocam ?pcde kullanıcam fiyatı 4k ya kadar çıkarım 4 titreşimli olsa bide hall effect joystickleri olsa yeterli bana
Bunu al geç o zaman hocam4k ya kadar çıkarım max
Ona güzel gamepad ama hangisi daha iyi bilmiyorum bu işin ustasına sormak lazım. @Diavelinthunderobot g80 buldum o daha iyi gibi bundan
o önermişti zaten en iyi de bu var bulabildiğimOna güzel gamepad ama hangisi daha iyi bilmiyorum bu işin ustasına sormak lazım. @Diavelin
ZD'nin o modelinin polling rate'i düşük. G80 güzel model ama illa trigger titreşimi istiyorsanız Gamesir G7 Pro'ya bakmanız lazım.o önermişti zaten en iyi de bu var bulabildiğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide şu var biraz daha bekleyip bundan alabilirim https://wraithesports.com/products/zd-gaming-o-excellence-lite-oyun-kolu?variant=49936391897281 tetik tuşlarındada titreşimi var hem
O kötü. Eski bir model. İstediğiniz özelliklerin hepsi G7 Pro'da mevcut.g7 he var ama o kötümü
Bu fiyatlara tetik titreşimine ancak sarı siteden Flydigi Vader 4 Pro alarak sahip olabilirsiniz. Bütçenizi artırırsanız dün Wraith'e ZD markası geldi indirim kodu ile 4850 TL'ye ZDO+ Excellence'da alınabilir; ancak polling rate ve gecikmesi nedeniyle online oyunlar için önermem yada online oynayacaksanız kablolu oynamanızı öneririm. Single-player oyunlar oynayacaksanız alınabilir; çok modüler ve oldukça fazla özelleştirme seçeneği olan bir gamepad, single player oyunlarda kesinlikle tatmin eder. Onun dışında 5500-6000 TL civarında GameSir G7 Pro da alabilirsiniz.pcde kullanıcam fiyatı 4k ya kadar çıkarım 4 titreşimli olsa bide hall effect joystickleri olsa yeterli bana