Yardım Teyzeme Laptop Alacagım

Sagend

80+
Reaksiyon skoru
71
Dostlar Selam Teyzeme Bır Laptop Almak İstiyorum.

Haliyle Oyun Oynamıyor O Sebeple Ekran Kartlı Bir Model İşine Yaramaz Diye Dusunuyorum Yaklasık 5 6 Sene Goturse Yeter.

İkinci El Kesinlikle istemiyor Fiyatı Ikı Katı Bile Pahalı Olsa Dahi.

Gunluk Olarak Chroma Giriyor Youtube Tv+ Vb. İzliyor.

Bütce Maks 40 Diyeyim Hadi Ama 45K Lık Bir Makina Gösterdim Onada Olur Dedi Yanı 30 a Da Laptop Var Ama 5 Sene Goturur Mu Bilemiyorum.

Onerılerınızı Beklıyorum

Oyun oynamayan birine 5-10 sene götürür 30-40 binlikler rahat rahat, misal benim abimde 18 senelik Laptop var daha yeni bitti BIOS pili, o da dediğin gibi nete girip video izliyor video-resim stokluyor anca, Windows 7 64bit kurulu.

Oyun oynamayan birine 5-10 sene götürür 30-40 binlikler rahat rahat, misal benim abimde 18 senelik Laptop var daha yeni bitti BIOS pili, o da dediğin gibi nete girip video izliyor video-resim stokluyor anca, Windows 7 64bit kurulu.
windows 11 kaldıracak bır makına lazım ya yenı ıstıyor acıkcası

Windows kullanıcaksa zırt pırt güncellemeyle o laptopun hayatını söndürürler diye Söylemeye gelmiştim.

Macos önerisi baya iyi. Düşünmeden alabilir, Hem teyzesi sevinir apple ürün aldı diye.

Uzun zamandır Windows kullanıyor bu yaştan sonra apple ye alışamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka oneri varsa bekliyorumm

Uzun zamandır Windows kullanıyor bu yaştan sonra apple ye alışamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka oneri varsa bekliyorumm
biraz bekleyip nisan-haziran arası çıkmasını beklediğim snapdragon x2 ler daha güzel olur ama bütçeyi aşıyor 60k falan olur
onun pili macbooklardan daha uzun gider ekranı da daha iyi olur hem günlük kullanımda ryzen intel işlemciyi aratmaz ama pahalı...

Geri