Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
Naziksin cnm benimNokta!
Naziksin cnm benimNokta!
Şöyle ki GM22 baktım da yorumları falan iyi yani. Daha olumsuz bir yorum görmedim. @RevenKalrhocam ikinci elde var zaten, ki son model her şeyi yapabilen bi telefonda istemiyor 3k dedikleri için yeterli bi bütçe bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
ananeme samsung galaxy a8 aldık cayır cayı tiktokunu da izliyor şarkısını da dinliyor
yok kötü değil zaten de ben pek ısınamadım tasarımına vsŞöyle ki GM22 baktım da yorumları falan iyi yani. Daha olumsuz bir yorum görmedim. @RevenKalr
Youtube incelemelerine bak hoşuna giderse al dene, zaten bu bütçe de birbirinden çok çok farklı cihazlar yoktur. insanların genel olarak beğendiği bir telefonu al geçŞöyle ki GM22 baktım da yorumları falan iyi yani. Daha olumsuz bir yorum görmedim. @RevenKalr
Note 8 pro 2. El alTeyzem başkalarına hep imrenerek baktı. Alışveriş sitesine bakarken telefonları görünce yine o bakışı attı.
Beni çok zorlamayacak ama harbiden yani böyle minimal bir şey önerir misiniz? Ama böyle acayip yavaş kötü kronik sorunlu bir cihaz da önermeyin lütfen. Piyasayı bilmiyorum o yüzden bütçe belirtemiyorum.
GM22 onlardan biri.Youtube incelemelerine bak hoşuna giderse al dene, zaten bu bütçe de birbirinden çok çok farklı cihazlar yoktur. insanların genel olarak beğendiği bir telefonu al geç
giriş seviyesi olarak alınabilir gibi duruyor, teyzenin de işini görecektir zaten. Yorumlarda kasa plastik olup işlemci g35 37 olsa çok iyi olurdu demişler ama bu haliyle de başlangıç için iş görür deniliyor. Alıp deneyebilirsiniz bir sıkıntı çıkmazsa hayırlı olsun.GM22 onlardan biri.
Hocam 5000 TL Civarlarına Redmi 10 AlabilirsinizTeyzem başkalarına hep imrenerek baktı. Alışveriş sitesine bakarken telefonları görünce yine o bakışı attı.
Beni çok zorlamayacak ama harbiden yani böyle minimal bir şey önerir misiniz? Ama böyle acayip yavaş kötü kronik sorunlu bir cihaz da önermeyin lütfen. Piyasayı bilmiyorum o yüzden bütçe belirtemiyorum.