- Reaksiyon skoru
- 881
İlk bölüme buradan ulaşabilirsiniz:
Gece yarısından sonra ve az önce boyalı şapka dan 2.77 ref kar yaptık,onlar aşırı önemli değil ekran görüntüsü koymuyorum bu sefer
Asıl takasımız bu alış emrinin altında buldum direk postaladım belki alış emri fiyatının biraz üstüne satmak için uğraşabilirdim fakat satsam alıcı için kâr marjı kalmayacaktı,16.77 Ref Net kâr yaptık burada
Şu Ana Kadarki tüm Kâr:1 Key 37.66 Ref
Günü "Unusual" Takası ile bitirdik aynı seviye efekti olan bile en ucuz 20 Key idi ben 11K 21R den aldım arkadaş bp.tf den verilere baktı bir kaç gün önce biri 13 Keye Listelemiş Sonra 11'e indirmiş satamayınca stn e satmış oradan ben almışım 11 Key 30 Ref e satıldı 9.11 Ref Kâr elde kalacak gibiydi hem kötü efekti vardı hem de oyunun sadece en az oynanan karakterine uyan bir kozmetikdiÇıtırdan bir trade daha 1 ref kar sadece boyalı şapka
Gece yarısından sonra ve az önce boyalı şapka dan 2.77 ref kar yaptık,onlar aşırı önemli değil ekran görüntüsü koymuyorum bu sefer
Asıl takasımız bu alış emrinin altında buldum direk postaladım belki alış emri fiyatının biraz üstüne satmak için uğraşabilirdim fakat satsam alıcı için kâr marjı kalmayacaktı,16.77 Ref Net kâr yaptık burada
Şu Ana Kadarki tüm Kâr:1 Key 37.66 Ref