Sistem bilgilerini alıyor diye bazı av ler virüs var zannediyor ordaki 3 noktaya bas izin ver gibi bir seçenek olması lazım onu seçMerhaba ben thaıphoon burner uygulamasini indiremiyorum windows izin vermiyor nasil indirebilirim
Sen bunları nasıl 4466 MHz yaptın?@crazyreign sa bu ramlere nasil bi overclock yapabiliriz 4466mhz olarak kullaniyorum sadece frekansi arttirmisim biostan cl degerlerini dusurebilirmiyim 3600e cikarmi
Yok aida 64te sorun olmadiSen bunları nasıl 4466 MHz yaptın?AIDA64 açsan direkt mavi ekran olur
.
Bu RAM ile overclock yapmakla pek uğraşma, tecrübeli olsan neyse bir şeyler denersin ama değilsen uğraşmana gerek yok, düzgün bir sonuç alacağını hiç ama hiç sanmıyorum çünkü.
Pardon 3466Yok aida 64te sorun olmadi1haftadir boyle kullaniyorum
Ha tamam, ama yine de Memtest64 ile test et, Memtest86 demiyorum bak, Memtest64 diyorum.Yok aida 64te sorun olmadi1haftadir boyle kullaniyorum
tamam bi bakim ona cl degerlerine bişey yapamazmıyız acaba 16 18 18 36 hic oluru yokmu yaniHa tamam, ama yine de Memtest64 ile test et, Memtest86 demiyorum bak, Memtest64 diyorum.
Denemen lazım, şimdi buradan bir şey demem zor.tamam bi bakim ona cl degerlerine bişey yapamazmıyız acaba 16 18 18 36 hic oluru yokmu yani![]()