Neler Yeni

The Armory Pass alınmalı mı? (CS2 kasa açmak)

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Cengiz Han
Arkadaşlar daha önce hiç operasyon bileti almadım ve kasa açmadım. Gerek pahalı olduğundan ve şans işi olduğundan. Steam üzerinde haftalık kasalardan 36 dolar falan biriktirdim. Bu Armory Pass alıp sizce kasa açmalı mıyım? Şans işi ama denemek istiyorum.
Bu Armory Pass alsam ve kaç kasa alıyorum? Kasalar için anahtarı da ayrı mı almak gerekiyor? Yani ortalama ne kadar tutar ve minimum ne kadar harcayabilirim yardımcı olur musunuz? Şuan sadece 36 dolarım var.

Thadox

80+ Bronze
@Yavuz Sultan Selim

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Bence alınır. 2 yıldızlı olan kasalar anahtarla açılıyor. anahtar da 2.5 dolar. 4 yıldızlı kasalar anahtarsız açılıyor. 1 pass ile 40 yıldız hakkın oluyor. 40 yıldızla 20 tane 2 dolarlık kasa toplayıp hızlıca onları satsan bile kar edebilirsin.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence alınır. 2 yıldızlı olan kasalar anahtarla açılıyor. anahtar da 2.5 dolar. 4 yıldızlı kasalar anahtarsız açılıyor. 1 pass ile 40 yıldız hakkın oluyor. 40 yıldızla 20 tane 2 dolarlık kasa toplayıp hızlıca onları satsan bile kar edebilirsin.
Mantıklı hocam. 20 tane kasa alsam ne kadar kar ederim sizce?

Bir de hocam 40 yıldız kasması zor mu? Yani 2 tane operasyon bileti alsam 16 dolardan tüm kasaları satabilirim de açmadan. Yani ne tür görevleri oluyor tam olarak yıldız toplamak için?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,431
İsim
Selim

Bir de hocam 40 yıldız kasması zor mu? Yani 2 tane operasyon bileti alsam 16 dolardan tüm kasaları satabilirim de açmadan. Yani ne tür görevleri oluyor tam olarak yıldız toplamak için?
Dümdüz oynayarak oyun xpsinden bağımsız bir şekilde xp kazanıyorsun. Kolay kasarsın. Ortalama 1 küsür dolara gitse güzel kar bırakır.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar

ilk günden pass alsaydınız daha çok kar ederdiniz. 1 haftalık takas banı var. Yarın takas banı kalkacak sanırım. İlk gün en yüksek fiyatlarda olur en çok kar ilk gün edilir. 1 2 haftaya zarar etmeden çok düşük kar ettirir gibi. Yıldız kasmak için sadece oynamak gerekiyor görev falan yok. Ölüm maçında 75 80 öldürmede 0.75 yıldız civarı alıyorsun. 2 tane bilet aldığında ikisi aynı anda yükseliyor. 1 maç oynayınca 2 bilettende yıldız geliyor. 0.75 yıldız yerine 1.5 yıldız toplayacaksın mesela maç başı.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dümdüz oynayarak oyun xpsinden bağımsız bir şekilde xp kazanıyorsun. Kolay kasarsın. Ortalama 1 küsür dolara gitse güzel kar bırakır.
Teşekkürler hocam. Yarın kasa fiyatları belli olsun duruma göre alayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk günden pass alsaydınız daha çok kar ederdiniz. 1 haftalık takas banı var. Yarın takas banı kalkacak sanırım. İlk gün en yüksek fiyatlarda olur en çok kar ilk gün edilir. 1 2 haftaya zarar etmeden çok düşük kar ettirir gibi. Yıldız kasmak için sadece oynamak gerekiyor görev falan yok. Ölüm maçında 75 80 öldürmede 0.75 yıldız civarı alıyorsun. 2 tane bilet aldığında ikisi aynı anda yükseliyor. 1 maç oynayınca 2 bilettende yıldız geliyor. 0.75 yıldız yerine 1.5 yıldız toplayacaksın mesela maç başı.
Teşekkürler hocam açıklama ve detaylar için. Yani kasalar 1 dolar gibi düşerse ortalama 3 ya da 4 dolar kazanırsam bir biletten hiç değmez gibi bilmiyorum. Bıçak için biriktirme yapıyorum. Bir de bıçak önerebilir misiniz? Steam da skinleri de satsam 60 dolarım falan oluyor. İleriki zaman para ekleyip bıçak almayı düşünüyorum.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,431
İsim
Selim
Kasa başı 1.1 dolara satılsa 97 cent bırakır. O da 80centten 97ye yaklaşık %25. Allah bereket versin.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,853
İsim
Kerem Çavuş
200 tane açtık ne kırmızı ne bıçak var , şans işi

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Cengiz Han

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,431
İsim
Selim

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,853
İsim
Kerem Çavuş
Üzüldüm hocam. Az önce de bir youtube kanalı toplam 80 açılımını izledim ona da bir şey atmamıştı.
3. günden sonra oranlar kısılmış ve çıkan bıçakların da ruby / sapphire çıkma oranları düşürülmüş biz açtıktan sonra cs2 sayfasından açıklama yapıldı :D bizi beklemişler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa çok güzel de şansını gitgide düşürdüler geçmiş olsun
aynen öyle ilk 2 gün açanlar yaşadı

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
200 tane açtık ne kırmızı ne bıçak var , şans işi
Bu oyunda her hesaba farklı şans yükleniyor bence. Benim ana hesabımda 1600 saat cs var. Haftalık droplardan sürekli en ucuz item düşüyor. Bir de 2. hesabım var. Onda 150 saat falan var. Nerdeyse her hafta 2. hesabıma daha iyi droplar geliyor. Bu hafta mesela 2. hesabıma yeni gelen droplardan 1.5 dolarlık skin düştü. Ana hesabıma 0.3 centlik skin düştü.

Top Bottom