The Boys çizgi romanını ülkemizde Athica yayınevi basıyor hocam , yayınevi telif haklarını yeni aldığı için anca basabiliyor , şuan 1-2 ciltlerini bastılar. 2. cilt eylül ayında çıktı , 3. ciltte 1 aya falan basılabilir. Athica seri baskı yapan bir yayınevi , sosyal medyadan ve sitelerinden takipte kalabilirsin.Merhabalar bu kitabı Türkçe bir şekilde arıyorum ben henüz bulamadım bilenleriniz varsa lütfen link atabilirmi
Bende tam dün almıştım diyordum bu romanı nasıl buldum diye şansıma yeni basılmış vay be DD neyse o zaman başka romanlar alıcam bu çıkana kadar sağolun hocamThe Boys çizgi romanını ülkemizde Athica yayınevi basıyor hocam , yayınevi telif haklarını yeni aldığı için anca basabiliyor , şuan 1-2 ciltlerini bastılar. 2. cilt eylül ayında çıktı , 3. ciltte 1 aya falan basılabilir. Athica seri baskı yapan bir yayınevi , sosyal medyadan ve sitelerinden takipte kalabilirsin.
"the boys" için arama sonuçları • Destek Dükkan
Online ve imzalı kitaplar, hediyelik eşyalar, kampanya ve indirimler; uygun fiyatlar ve kargo avantajı ile seni bekliyor!destekdukkan.com
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam toplam 3 kitaptı demi seriThe Boys çizgi romanını ülkemizde Athica yayınevi basıyor hocam , yayınevi telif haklarını yeni aldığı için anca basabiliyor , şuan 1-2 ciltlerini bastılar. 2. cilt eylül ayında çıktı , 3. ciltte 1 aya falan basılabilir. Athica seri baskı yapan bir yayınevi , sosyal medyadan ve sitelerinden takipte kalabilirsin.
"the boys" için arama sonuçları • Destek Dükkan
Online ve imzalı kitaplar, hediyelik eşyalar, kampanya ve indirimler; uygun fiyatlar ve kargo avantajı ile seni bekliyor!destekdukkan.com
valla kaç ciltti hatırlamıyorum , takip ettiğim bir seri değil. Çizgi romanlara ilgin varsa bu cilde mutlaka bakmanı öneririm.Bende tam dün almıştım diyordum bu romanı nasıl buldum diye şansıma yeni basılmış vay be DD neyse o zaman başka romanlar alıcam bu çıkana kadar sağolun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam toplam 3 kitaptı demi seri
Hocam ben daha çok güçlü varyantların olduğu romanlar istiyorum güçlü karakterlere bayılıyorum (irongod, the darknest knight,cosmic armour superman,rune kıng Thor vs.) bunların romanlarını pek bulamadım bildiğiniz varsa atabilirseniz sevinirim veya güçlü karakter barındıran başka romanlarda olabilir mümkünse marvel ve dc üzerinden olsunvalla kaç ciltti hatırlamıyorum , takip ettiğim bir seri değil. Çizgi romanlara ilgin varsa bu cilde mutlaka bakmanı öneririm.
Joker / Dünya cildi ÇIKTI ! 20. yüzyıl Osmanlısın da geçen Joker hikayesi !!!
Daha önce Batman uyarlaması da yapılan DC nin Dünya serisinin Joker versiyonu geliyor ! Bu serinin hikayesini kısaca anlatayım; Farklı ülkelerden toplanan Yazar ve Çizerler kendi ülkelerinde geçen DC hikayeleri yazıyorlar ve hepsi tek cildin içinde yayınlanıyor. Seri Batman ile başlamıştı bu...forum.donanimarsivi.com
Aşağıda sevdiğin evrenleri basan yayınevlerini bıraktım , buradan beğendiğin ciltleri incele , sonra en ucuz nerde bulursan yapıştır geçHocam ben daha çok güçlü varyantların olduğu romanlar istiyorum güçlü karakterlere bayılıyorum (irongod, the darknest knight,cosmic armour superman,rune kıng Thor vs.) bunların romanlarını pek bulamadım bildiğiniz varsa atabilirseniz sevinirim veya güçlü karakter barındıran başka romanlarda olabilir mümkünse marvel ve dc üzerinden olsun
direkt dediğim karakterlerın oldugu romanların lınkını atma sansın varmı onların romanı var ıseAşağıda sevdiğin evrenleri basan yayınevlerini bıraktım , buradan beğendiğin ciltleri incele , sonra en ucuz nerde bulursan yapıştır geç
DC yi Türkçe basan yayınevi : https://www.jedbang.com/
Marvel Çizgi romanlarını Türkçe basan yayınevleri :