Ben GeForce NOW ile oynuyorum sorun yok daha önce de böyle bir şey yaşamadım. Dosya bütünlüğünü 2 defa doğrulaoyunu yeni indirdim,ubisoft uygulamasını kurdum ve başlattım ancak oyun siyah ekrana geçiyor ve crash verip çıkıyor. bu soruna çözüm olarak ne önerebilirsiniz ?
sadece 1 kez doğruladım şlimdi bir daha yapayım belki olurBen GeForce NOW ile oynuyorum sorun yok daha önce de böyle bir şey yaşamadım. Dosya bütünlüğünü 2 defa doğrula
işe yaramadı :/Ben GeForce NOW ile oynuyorum sorun yok daha önce de böyle bir şey yaşamadım. Dosya bütünlüğünü 2 defa doğrula
İ 9 14900KMerhaba , işlemcinizin modeli nedir
üzülme zaten cok kotu bir oyun forza oynaoyunu yeni indirdim,ubisoft uygulamasını kurdum ve başlattım ancak oyun siyah ekrana geçiyor ve crash verip çıkıyor. bu soruna çözüm olarak ne önerebilirsiniz ?
Görev yöneticisinde öyle bir şey göremedimGörev yöneticisinde The Crew Install Helper gibi bir uygulama açıkmı açıksa sonlandırın
işe yaramadı başka bir çözüm yolun var mı ?\DirectX dosyalarını tekrar indirirmisiniz
bende games dosyası bulunmuyor(x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\The Crew (Worldwide)) support dosyasının içindeki InsHelper adlı dosyası varsa silip , tekrar denermisin
Oyunu kompile kaldırın , bir dosya bile bırakmayın.Yeniden temiz bir kurulum yapın.bende games dosyası bulunmuyor