alkandavut
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Davut Er Alkan
Forza horizon 4 indirdim ve indirme bittiğinde zaten bir gariplik fark etmiştim oyun indiği gibi kendi kendini başlatmaya çalışmıştı ben de hayır gibi bi şeye basmıştım. Sonra oyunu deneyeyim dedim şuan oyunu açıyorum steamden logo çıkıyor bir kaç saniye sonra explorer.exe tamamen gidiyor sonra oyunla beraber steam de crash yiyor. Sonra explorer geri geliyor ve random bir sistem hatası veriyor her şey normalde dönüyor. Ama oyun da açılmıyor steam de crash yiyor.
Fotoğrafları sıra sıra ekledim önce oyunu açtım sonra ana olarak seçtiğim monitörüm siyah ekran verdi sonra geri geldi ve bir hata oyun ve steam ile ilgili olmayan. Sonra oyun ve steam kapalı her şey normale döndü. Sfc scannow denedim bütün DISM toollarını denedim çözüm bulamadım.
Fotoğrafları sıra sıra ekledim önce oyunu açtım sonra ana olarak seçtiğim monitörüm siyah ekran verdi sonra geri geldi ve bir hata oyun ve steam ile ilgili olmayan. Sonra oyun ve steam kapalı her şey normale döndü. Sfc scannow denedim bütün DISM toollarını denedim çözüm bulamadım.