Neler Yeni

The Crew 2 açılmama sorunu

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
üzülme zaten cok kotu bir oyun forza oyna
Forzanın boş ve loading ekranı dolu haritasından iyidir. Ayrıca Tc2'de arabalar dışında gemi, uçak ve motorlar da var ve motorlar cidden çok iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: BttB

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
  • Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Ben de Steam'den oynuyorum sorun yok. Deneyebilirsen farklı bir PC üzerinden dene olmazsa GeForce NOW Basic ile sıra bekleyerek 30dk'lık oturum ile dene. İndirmene gerek kalmaz.

• Beğen

BttB

80+
Ben de Steam'den oynuyorum sorun yok. Deneyebilirsen farklı bir PC üzerinden dene olmazsa GeForce NOW Basic ile sıra bekleyerek 30dk'lık oturum ile dene. İndirmene gerek kalmaz.
Önceden laptop üzerinden oynuyordum bir sıkıntı olmuyordu ama şimdi w11 den dolayı açılmadığını düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Launcher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Launcher
Önceden laptop üzerinden oynuyordum bir sıkıntı olmuyordu ama şimdi w11 den dolayı açılmadığını düşünüyorum.
Oyunu açtığınızda görev yöneticisinde inshelper.exe çıkmıyormu , dikkatli bakarmısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunu açtığınızda görev yöneticisinde inshelper.exe çıkmıyormu , dikkatli bakarmısınız
Oyunun dosya klosöründe Thecrewlauncher olması lazım ona sağ tıklayın ve uyumluluk sorunu gidermeye basın.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
  • Beğen

BttB

80+

Oyunun dosya klosöründe Thecrewlauncher olması lazım ona sağ tıklayın ve uyumluluk sorunu gidermeye basın.
yine işe yaramadı ve görev yöneticisinde inshelper diye bir şey çıkmadı

Launcher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Launcher
yine işe yaramadı ve görev yöneticisinde inshelper diye bir şey çıkmadı
Belgelerinizin bulunduğu konumdaki PCScalability.xml dosyasını düzenleyin. Burada The Crew 2 isimli klasör ve bu dosya bulunmalıdır. Bu dosyayı not defteri veya başka bir şeyle açın ve Görünüm değerini 2'den 1'e değiştirin.

Belgelerinizin bulunduğu konumdaki PCScalability.xml dosyasını düzenleyin. Burada The Crew 2 isimli klasör ve bu dosya bulunmalıdır. Bu dosyayı not defteri veya başka bir şeyle açın ve Görünüm değerini 2'den 1'e değiştirin.
Çözüm 2 : Oyun klasöründeki BEservice_x64 dosyasını kapalı betada kullanılan dosyayla değiştirmeniz gerekir. Eğer yoksa ubisoft forumunda bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,213
Üyeler
162,653
Son üye
saefhan
Top Bottom