Grafik olarak Fh5 tabii ki iyi ama ahım şahım bir fark yok. Map olarak 4 çok daha iyi bence o bile yeter ayrıca 200tl daha ucuz.grafik olarak çok bir fark var mı peki hocam mesela grafikleri sona çeksem fh4 nasıl olur
Grafik olarak Fh5 tabii ki iyi ama ahım şahım bir fark yok. Map olarak 4 çok daha iyi bence o bile yeter ayrıca 200tl daha ucuz.grafik olarak çok bir fark var mı peki hocam mesela grafikleri sona çeksem fh4 nasıl olur
Ya abi mesele grafik değil ya, araba çeşitliliği, map genişliği, etkinlikler, atmosfer ve bir çok konu da fh 5 cok daha iyi, lakin paran yoksa zorlamanin da anlami yok şimdi.grafik olarak çok bir fark var mı peki hocam mesela grafikleri sona çeksem fh4 nasıl olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
fh4 ultra grafiklere çeksem fh5 tadı verir mi peki yoksa fark çok mu
yok hocam gamepass almayı planlamıyorum birçok oyun hayatta kalma oyunu alıcam ben de kalsınlar istiyorumgamepass al 1 aylık.fh5 oyna . 1 ay sonra bıkarsın zaten.
Hocam ben fh5 oynadım fh4 ile benzer ama daha iyisi sadece. +70 saat The Crew 2 oynadım yeni gamepad gelince de full onu oynadım sonra biraz ara verdim hikayeli oyunlara geçtim. Fh5 en fazla 10 saat dayanabildim oyunda çok fazla ve gereksiz yükleme ekranları var. TC2'deki gibi her arabayı istediğim gibi modifiye edip performansları da çok benzer oluyor ama fh5 öyle değil arabalar arasında çok fazla performans farkı oluyor. Bu yüzden daha çok araba olsa bile bi anlamı kalmıyor. Ayrıca FH5'te koskoca açık dünya var ama içi boş yapılacak yarış sayısı çok az para kazanmak da zor TC2'ye göre. Ve bence TC2'nin en güzel yanı sadece araba değil onun dışında motor, tekne, uçak gibi vasıtalar da var bunları kullanmak bile çok zevkli. Araçların kategori olarak ayrılması çok iyi mesela oyunda hem araba için hem Rally Cross hem Rally Raid araç türleri var (bunlar sadece birkaçından 2'si) ikisinde de benzer arabaların farklı modifiyeli hâli gibi. Örnek vereyim Rally Cross'da Ford Focus RS varsa Rally Raid'de onun daha off-road tarzı gibi daha büyük. Her araba böyle değil özel olanlar da var. Oyunda bazı arabalar ile kulak orgazmı yaşayabilirsin özellikle favorim RS5. Bazı önemli markalar yok maalesef. En başta Toyota yok. Motor kullanımı da çok zevkli. Oyunu +70 saat oynadım ancak hâlâ yapmadığım onlarca yarış var. He bu arada oyunda sadece yarış değil daha farklı aktiviteler de var mesela akrobasi puanı kastığımız, FlatOut oyunundaki derby mantığı gibi derbiler, zamana karşı yarışlar vs. Oyunun ilk 3-4 saati benim için çok zordu çünkü çok kötü bir gamepad vardı ve alışması birkaç saati alıyor daha sonradan ben arkadaşımı da başlattık oyuna o da 4-5 saatte alıştı beraber onlarca saat oynadık onunla. FH'a alışmak daha kolay. Her hafta Summit Eventler geliyor bunlarla da bundle'lar, yeni arabalar, yeni eventler geliyor. Ben bu Summit'i geç görmüştüm her hafta para biriktirip Bundle almak çok mantıklı. Bundle ile gelen arabalarla da event yapınca ek ödüller veriyor sıralamana bağlı.Sistem sıkıntım yok her türlü ikisinide rahatça oynabilirim ama işte şu an forzah 5 e bütçe çıkmıyor o yüzden the crew 2 mi yoksa fh 4 mü? Ve niye hani neyini beğendiniz neyini beğenmediniz?
forzaSistem sıkıntım yok her türlü ikisinide rahatça oynabilirim ama işte şu an forzah 5 e bütçe çıkmıyor o yüzden the crew 2 mi yoksa fh 4 mü? Ve niye hani neyini beğendiniz neyini beğenmediniz?
Hocam öncelikle yazın için teşekkür ederim. Benim için diğer araçların olması büyük bir artı fakat mekanik olarak oyun iyi değilse büyük sıkıntı. Anladığım kadarıyla TC2 daha çok arcade tarzı bir oyun, ben daha çok araç süreyim kafasındayım o yüzden fh4 almayı düşünüyorum.Hocam ben fh5 oynadım fh4 ile benzer ama daha iyisi sadece. +70 saat The Crew 2 oynadım yeni gamepad gelince de full onu oynadım sonra biraz ara verdim hikayeli oyunlara geçtim. Fh5 en fazla 10 saat dayanabildim oyunda çok fazla ve gereksiz yükleme ekranları var. TC2'deki gibi her arabayı istediğim gibi modifiye edip performansları da çok benzer oluyor ama fh5 öyle değil arabalar arasında çok fazla performans farkı oluyor. Bu yüzden daha çok araba olsa bile bi anlamı kalmıyor. Ayrıca FH5'te koskoca açık dünya var ama içi boş yapılacak yarış sayısı çok az para kazanmak da zor TC2'ye göre. Ve bence TC2'nin en güzel yanı sadece araba değil onun dışında motor, tekne, uçak gibi vasıtalar da var bunları kullanmak bile çok zevkli. Araçların kategori olarak ayrılması çok iyi mesela oyunda hem araba için hem Rally Cross hem Rally Raid araç türleri var (bunlar sadece birkaçından 2'si) ikisinde de benzer arabaların farklı modifiyeli hâli gibi. Örnek vereyim Rally Cross'da Ford Focus RS varsa Rally Raid'de onun daha off-road tarzı gibi daha büyük. Her araba böyle değil özel olanlar da var. Oyunda bazı arabalar ile kulak orgazmı yaşayabilirsin özellikle favorim RS5. Bazı önemli markalar yok maalesef. En başta Toyota yok. Motor kullanımı da çok zevkli. Oyunu +70 saat oynadım ancak hâlâ yapmadığım onlarca yarış var. He bu arada oyunda sadece yarış değil daha farklı aktiviteler de var mesela akrobasi puanı kastığımız, FlatOut oyunundaki derby mantığı gibi derbiler, zamana karşı yarışlar vs. Oyunun ilk 3-4 saati benim için çok zordu çünkü çok kötü bir gamepad vardı ve alışması birkaç saati alıyor daha sonradan ben arkadaşımı da başlattık oyuna o da 4-5 saatte alıştı beraber onlarca saat oynadık onunla. FH'a alışmak daha kolay. Her hafta Summit Eventler geliyor bunlarla da bundle'lar, yeni arabalar, yeni eventler geliyor. Ben bu Summit'i geç görmüştüm her hafta para biriktirip Bundle almak çok mantıklı. Bundle ile gelen arabalarla da event yapınca ek ödüller veriyor sıralamana bağlı.
Fh da arcade-sim karışımı ama arcade daha yatkın. Tc2 tam arcade. İleride gamr pass alırsan bir deneHocam öncelikle yazın için teşekkür ederim. Benim için diğer araçların olması büyük bir artı fakat mekanik olarak oyun iyi değilse büyük sıkıntı. Anladığım kadarıyla TC2 daha çok arcade tarzı bir oyun, ben daha çok araç süreyim kafasındayım o yüzden fh4 almayı düşünüyorum.
kesinlikle denicem zaten daha yeni girdim yarış oyunları işini ilerde her iki oyunuda hatta fh5 de almış olurum belki yazarım burayaFh da arcade-sim karışımı ama arcade daha yatkın. Tc2 tam arcade. İleride gamr pass alırsan bir dene