Genel kitle Forza'yı daha iyi bulacaktır ama sizde öyle olmayabilir. Crew de kötü oyun değil sonuçta, iade etmeye gerek yok bence.Teşekkürler ancak crew iade edesim geldi mesajları görünce![]()
Tahmin etmesi zor ancak şu anki fiyatı bile ülke şartlarına göre baya güzel bir fiyat. Almak için acele de etmenize gerek yok.Haklısınız, sizce forza steamde ne kadar indirime girer?
Motor yok ki oyundaForzada motor kullanbiliyor musun?
ben forza seviyorumMotorlari sevdiğim için crew 2 aldım ancak forzanin verildiği hissi vermez diyorlar sizce hangisi?
Ben ride oynuyorum normalde ama pistte sınırlı kalmak hoşuma gitmiyor, açık dünyası büyük ve arkaya spotify açıp motorla dolaşmak keyifli olur diye düşünüyorum eğlenceli değil mi?Crew 2nin dinamik ve mekanik hisleri yönünden amacı tamamen eğlenmeni istemesi. Daha çok arcade oyunu tarzında. Oynaması çok kolay. Sürüş hissiyatını hissetmiyorsun bile. Ben de motorları sevdiğim için tercih etmiştim. Şehirde motorla bir tur atıp oyunu sildim. Bence o derece hissiyatsız bir oyun. Ama aslında yadırganamaz çünkü amaçları gerçekçilik değil tamamen eğlence üzerine kurgulanmış bir oyun. Bu yüzden hem dinamik hem de görsel anlamda daha gerçekçi bir şeyler oynamak istiyorum dersen tabii ki FH4.
Açıkçası beni sarmadı ya. Yani o hissi o kadar vermedi ki ne kadar sürsem bile eğlenemedim. Böyle dümdüz gidiyor. Oynasan anlayacağını düşünüyorum. Deneyip iade edebilirsin aslında.Ben ride oynuyorum normalde ama pistte sınırlı kalmak hoşuma gitmiyor, açık dünyası büyük ve arkaya spotify açıp motorla dolaşmak keyifli olur diye düşünüyorum eğlenceli değil mi?