Neler Yeni

The crew 2 vs Forza Horizon 4

The crew 2 vs forza horizon 4

• Oy kullanan toplam üye
    68

zaq aura

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Forza sürüş bakımından grafik ve diğer battle royale gibi yönleri çok iyi

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,434
İsim
Selman
Teşekkürler ancak crew iade edesim geldi mesajları görünce 😀
Genel kitle Forza'yı daha iyi bulacaktır ama sizde öyle olmayabilir. Crew de kötü oyun değil sonuçta, iade etmeye gerek yok bence.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Forzaya şuan hiç bir yarış oyunu araba oyunu karşıya konulamaz forza gerek grafik gerek görsel kısaca oyun mükemmel mükemmel aşırı iyi grafikleri

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,434
İsim
Selman
Haklısınız, sizce forza steamde ne kadar indirime girer?
Tahmin etmesi zor ancak şu anki fiyatı bile ülke şartlarına göre baya güzel bir fiyat. Almak için acele de etmenize gerek yok.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Bence FH4

YankıÖzkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Yankı Özkan
Crew 2'nin Forza'dan daha iyi olan tek yanı oyunda arabadan başka şeylerde sürebilmemiz. Onun dışında grafik olsun, fizikler olsun, modifikasyon olsun Forza herşeyde daha iyi bence.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Crew 2nin dinamik ve mekanik hisleri yönünden amacı tamamen eğlenmeni istemesi. Daha çok arcade oyunu tarzında. Oynaması çok kolay. Sürüş hissiyatını hissetmiyorsun bile. Ben de motorları sevdiğim için tercih etmiştim. Şehirde motorla bir tur atıp oyunu sildim. Bence o derece hissiyatsız bir oyun. Ama aslında yadırganamaz çünkü amaçları gerçekçilik değil tamamen eğlence üzerine kurgulanmış bir oyun. Bu yüzden hem dinamik hem de görsel anlamda daha gerçekçi bir şeyler oynamak istiyorum dersen tabii ki FH4.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Hocam istediğim araba hummer 3 var

JynOx

80+ Bronze
Crew 2nin dinamik ve mekanik hisleri yönünden amacı tamamen eğlenmeni istemesi. Daha çok arcade oyunu tarzında. Oynaması çok kolay. Sürüş hissiyatını hissetmiyorsun bile. Ben de motorları sevdiğim için tercih etmiştim. Şehirde motorla bir tur atıp oyunu sildim. Bence o derece hissiyatsız bir oyun. Ama aslında yadırganamaz çünkü amaçları gerçekçilik değil tamamen eğlence üzerine kurgulanmış bir oyun. Bu yüzden hem dinamik hem de görsel anlamda daha gerçekçi bir şeyler oynamak istiyorum dersen tabii ki FH4.
Ben ride oynuyorum normalde ama pistte sınırlı kalmak hoşuma gitmiyor, açık dünyası büyük ve arkaya spotify açıp motorla dolaşmak keyifli olur diye düşünüyorum eğlenceli değil mi?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben ride oynuyorum normalde ama pistte sınırlı kalmak hoşuma gitmiyor, açık dünyası büyük ve arkaya spotify açıp motorla dolaşmak keyifli olur diye düşünüyorum eğlenceli değil mi?
Açıkçası beni sarmadı ya. Yani o hissi o kadar vermedi ki ne kadar sürsem bile eğlenemedim. Böyle dümdüz gidiyor. Oynasan anlayacağını düşünüyorum. Deneyip iade edebilirsin aslında.

Top Bottom