N news 80+ Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Babapironews 23 Kasım 2024 #1 Yakın zamanda bir the crew motorfest deluxe edition aldım ama deluxe editionla beraber gelen fitted packi alamadım neden?-
Yakın zamanda bir the crew motorfest deluxe edition aldım ama deluxe editionla beraber gelen fitted packi alamadım neden?-
O Ozzz15 80+ Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ozz 26 Kasım 2024 #2 banada gelmedi sorunu çözen varsa yardımcı olabilirmi?
MamiKK 80+ Silver Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4,017 Dahası Reaksiyon skoru 1,906 Konum Kahramanmaraş İsim Muhammed İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci 26 Kasım 2024 #3 news yazmış: Yakın zamanda bir the crew motorfest deluxe edition aldım ama deluxe editionla beraber gelen fitted packi alamadım neden?- Devamı için tıklayın... Ozzz15 yazmış: banada gelmedi sorunu çözen varsa yardımcı olabilirmi? Devamı için tıklayın... Şahsen bendede fh5 dlcsi varken oyun içinde yoktu, dlclerim kısmına girip ordan indirdim ve düzeldi
news yazmış: Yakın zamanda bir the crew motorfest deluxe edition aldım ama deluxe editionla beraber gelen fitted packi alamadım neden?- Devamı için tıklayın... Ozzz15 yazmış: banada gelmedi sorunu çözen varsa yardımcı olabilirmi? Devamı için tıklayın... Şahsen bendede fh5 dlcsi varken oyun içinde yoktu, dlclerim kısmına girip ordan indirdim ve düzeldi