The Division 2 Alınır Mı ?

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,563
1697884437245.png

104 TL'ye Düşmüş Sizce Alınıp Oynanır Mı ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
aldım ben oynuyorum cs de ki kasalarımı satarak aldım ben beğendim oyunu ama türkçe yama falan indirmedim ne anlatıyor anlamadım ama anlamadığım halde sardı beni.
Bende Cs'deki Ajanı Satıp Alacam Valla Merak Ettim

Oyun çok güzel normalde bu tarz oyun sevmem ama beni çok sarmıştı, Türkçe yama felan bulamadım ingilizcemib yettiği kadar oynamıştım
Anladım Teşekkürler Alacam O Zaman

Bende Cs'deki Ajanı Satıp Alacam Valla Merak Ettim
iki grup bir biriyle çatışıyor gibi bir şey biz yeşiliz adamlar kırmızı sokakta çete halde gördüklerimizi öldürüyoruz görevler falanda var yani saracağını düşünüyorum. dene olmazsa sevmezsen iade edersin gerçi ajan satcaksın ama dene bence.

iki grup bir biriyle çatışıyor gibi bir şey biz yeşiliz adamlar kırmızı sokakta çete halde gördüklerimizi öldürüyoruz görevler falanda var yani saracağını düşünüyorum. dene olmazsa sevmezsen iade edersin gerçi ajan satcaksın ama dene bence.
problem değil ajan ya ama şey oyun uzundur umarım baya yan görevde varmış ana görevde ben uzun seviyom kısa olunca sarmıyor bak hitman 12 saat mesela bana göre az gittim 4 kez oynadım 50 saatim var sırf eğlenmek için mesela

problem değil ajan ya ama şey oyun uzundur umarım baya yan görevde varmış ana görevde ben uzun seviyom kısa olunca sarmıyor bak hitman 12 saat mesela bana göre az gittim 4 kez oynadım 50 saatim var sırf eğlenmek için mesela
saatini bilmiyorum bende uzun seviyorum uzun olması güzel oluyor bu da uzun duruyor ama tam bilmiyorum belki Google da vardır kaç saat sürdüğü falan.

saatini bilmiyorum bende uzun seviyorum uzun olması güzel oluyor bu da uzun duruyor ama tam bilmiyorum belki Google da vardır kaç saat sürdüğü falan.
Ana Hikaye 20-30 her şey Dahil 100 Saat Üstü Diyor

her şey dahil yan görevler falan varsa onları diyo olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gta gibi açık dünya zaten kategori kısmında da açık dünya yazar.
Yan Görevler Dahil 100 Ana 20-30 Zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri