Neler Yeni

The Division 2 Ram Kullanımı Neden Bu Kadar Çok?

Merhaba dostlar bugün yaklaşık 7 saatlık division 2 oynadığımda bir yandanda msi afther burner ile fps ve diğer değerleri kontrol ettim ram kullanımı miktarı dikkatimi çekti
daha yeni ram' imi 16gb' ye yükseltmiştim ve ram' in oyunlarda bu kadar gerekli olduğunu bilmiyordum 32gb ram alsak bile yeri varmış dedim 8gb ram ile oynadığımı düşündüm de acaba ne olurdu ki
neden oyunlarda ram kullanımı böyle artmaya başladı?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (50).png
    Ekran Görüntüsü (50).png
    3.4 MB · Hit: 42

Troy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Troy N4ndo
Merhaba dostlar bugün yaklaşık 7 saatlık division 2 oynadığımda bir yandanda msi afther burner ile fps ve diğer değerleri kontrol ettim ram kullanımı miktarı dikkatimi çekti
daha yeni ram' imi 16gb' ye yükseltmiştim ve ram' in oyunlarda bu kadar gerekli olduğunu bilmiyordum 32gb ram alsak bile yeri varmış dedim 8gb ram ile oynadığımı düşündüm de acaba ne olurdu ki
neden oyunlarda ram kullanımı böyle artmaya başladı?
konu ubisoftsa normal

• Konu Sahibi Konu Sahibi
konu ubisoftsa normal
birde şöyel bir şey var oyundaki değerlerim görseldeki gibi pek değişmiyor ama bağzı yerlerde takılmalar donmalar oluyr yavaşlamalar felan aceba nedendir ki sistem gayet yeterli değerlerde yukarıda
internette 50mbps ama 40 mbps sabit alıyorum

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Knka o oyun bende de var çok sağlam oyun. Rami en az 16yla rahat oynarsın bende 8gb var rx570 le orta ayarlarda 75 fps veriyor bazen 50 60a düşüyor.

Top Bottom