1.oyun yaklaşık olarak kaç saat oynama süresine sahiptir?Hikaye bağlantısı var ama pc için evil within 1 biraz kötü bir kontrole sahip. Biraz daha kasvetli ve eski de bir oyun. Videolarını izlerseniz en azından hikayeye adapte olmak adına 2. oyun daha keyifli olabilir.
Valla tekte geçersen 10-15 saatte biter herhalde ama zor bir oyun.1.oyun yaklaşık olarak kaç saat oynama süresine sahiptir?
Oyunu Steam'den oynuyorsanız böyle bir yama var bakabilirsiniz.Türkçe yamasını bulamadım, eski sürüm oldukları için şu anki sürümle çalışmıyorlar. Yok mudur bu oyunun türkçe yaması![]()
Game pass üzerinden oynuyorum.Oyunu Steam'den oynuyorsanız böyle bir yama var bakabilirsiniz.
The Evil Within için Türkçe yama önerisi
İnternet'te yamayı arattığımda karşıma çıkan siteleri biraz güvensiz bulsam da yine de indirdim. Oyuna başladım ama oyundan attı, yama indirmeden önce çalışıyordu. Sizin indirdiğiniz güvenilir site var mı? Not: Oyun korsan değil Steam'den aldım.www.technopat.net
Ayrıca 1. oyunu kesin oynamanızı tavsiye ederim korku gerilim aksiyon olarak sayılı iyi oyunlardandır.
Game Pass'te Türkçe yama yapması zahmetli baya sanırım her oyun için de olmuyor. Orijinal dilinde oynamak zorundasınız maalesef.Game pass üzerinden oynuyorum.
Microsoft dosya engelini kaldırdı. Artık game pass'teki oyunların dosyalarına erişebiliyoruz.Game Pass'te Türkçe yama yapması zahmetli baya sanırım her oyun için de olmuyor. Orijinal dilinde oynamak zorundasınız maalesef.
Gamepass üzerinden insider'a katılarak yama yapabilirsiniz. İlk oyun günümüz için hala oynanabilir durumda. 30fps kilidi ve siyah barları kaldırırsanız sorunsuz oynarsınız. Hikayeler az da olsa bağlantılı.Game pass üzerinden oynuyorum.