Neler Yeni

The Evil Within 1 ve 2 arasında hikaye olarak bağlantı var mı?

emres1

80+
Reaksiyon skoru
196
ikinci oyun gözüme daha güzel gözüktü, direkt 2.oyundan başlasam hikaye anlamında büyük kayıplar yaşar mıyım?

Bağlantı var mı pek bir bilgim yok fakat ilk oyunu ikinci oyundan daha çok seven kişileri gördüm. Yani zamanım var dersen ikisini de deneyebilirsin.

Hikaye bağlantısı var ama pc için evil within 1 biraz kötü bir kontrole sahip. Biraz daha kasvetli ve eski de bir oyun. Videolarını izlerseniz en azından hikayeye adapte olmak adına 2. oyun daha keyifli olabilir.

1 ps3 de oynadım 2 yi pc de oynadım,hikaye olarak bir iki bağlantı var illa 2 den başlıcaksanız kısa bir okusanız yeter ole çok bişey kaybetmezsiniz...

Hikaye bağlantısı var ama pc için evil within 1 biraz kötü bir kontrole sahip. Biraz daha kasvetli ve eski de bir oyun. Videolarını izlerseniz en azından hikayeye adapte olmak adına 2. oyun daha keyifli olabilir.
1.oyun yaklaşık olarak kaç saat oynama süresine sahiptir?

Valla tekte geçersen 10-15 saatte biter herhalde ama zor bir oyun.
Türkçe yamasını bulamadım, eski sürüm oldukları için şu anki sürümle çalışmıyorlar. Yok mudur bu oyunun türkçe yaması :(

Türkçe yamasını bulamadım, eski sürüm oldukları için şu anki sürümle çalışmıyorlar. Yok mudur bu oyunun türkçe yaması :(
Oyunu Steam'den oynuyorsanız böyle bir yama var bakabilirsiniz.

Ayrıca 1. oyunu kesin oynamanızı tavsiye ederim korku gerilim aksiyon olarak sayılı iyi oyunlardandır.

Oyunu Steam'den oynuyorsanız böyle bir yama var bakabilirsiniz.

Ayrıca 1. oyunu kesin oynamanızı tavsiye ederim korku gerilim aksiyon olarak sayılı iyi oyunlardandır.
Game pass üzerinden oynuyorum.

Game Pass'te Türkçe yama yapması zahmetli baya sanırım her oyun için de olmuyor. Orijinal dilinde oynamak zorundasınız maalesef.
Microsoft dosya engelini kaldırdı. Artık game pass'teki oyunların dosyalarına erişebiliyoruz.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Game pass üzerinden oynuyorum.
Gamepass üzerinden insider'a katılarak yama yapabilirsiniz. İlk oyun günümüz için hala oynanabilir durumda. 30fps kilidi ve siyah barları kaldırırsanız sorunsuz oynarsınız. Hikayeler az da olsa bağlantılı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,010
Üyeler
173,116
Son üye
unzake
Geri