rech 80+ Bronze Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 1,400 6 Aralık 2022 #1 Arkadaşımla forest oynuyoruz. Benim bazı nedenlerden dolayı bilgisayara temiz kurulum yapmam gerekiyor. Sunucunun hostu arkadaşım. Benim bilgisayar formatlanınca ortak save gider mi?
Arkadaşımla forest oynuyoruz. Benim bazı nedenlerden dolayı bilgisayara temiz kurulum yapmam gerekiyor. Sunucunun hostu arkadaşım. Benim bilgisayar formatlanınca ortak save gider mi?
Alperenc25 80+ Bronze Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 552 Dahası Reaksiyon skoru 300 İsim Alperen Çatıkkaşli 6 Aralık 2022 #2 Steam üzerinden oynadığın zaman kaydediyor saveleri diye biliyorum + sunucu arkadaşınsa bir şey olmaz bence ama yine de başkalarını da dinlemek lazım
Steam üzerinden oynadığın zaman kaydediyor saveleri diye biliyorum + sunucu arkadaşınsa bir şey olmaz bence ama yine de başkalarını da dinlemek lazım
TahaCel 80+ Gold Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 9,943 Dahası Reaksiyon skoru 9,624 Konum Şükrü Saraçoğlu İsim Taha yücel 6 Aralık 2022 #3 Alperenc25 yazmış: Steam üzerinden oynadığın zaman kaydediyor saveleri diye biliyorum Devamı için tıklayın... Bende öyle biliorim
Alperenc25 yazmış: Steam üzerinden oynadığın zaman kaydediyor saveleri diye biliyorum Devamı için tıklayın... Bende öyle biliorim