Neler Yeni

The forest ölürsem hersey gider mi

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Oyunda büyük bir köy yaptım duvarlar falan 10 saat uğraştım biraz malzeme lazım magaralara girecem mağarada yamyam tarafından öldürülursem herseyim gider mi ona göre mağaraya girme kararı vericem

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Cihan Mert Karagöz
Evet oyun biter ama save aldıydan önceki günden devam edebilirsin

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Mustafa Aydemir
Şimdi mağaraya girmeden önce kayıt alsam mağarada ölsem sonra kayıtlardan tekrar kayıt aldığım yerde doğar miyim
hocam doğarsın ama eşyaların öldüğün yerde kalır diye hatırlıyorum ben bitirleri çok oldu gidip geri alman lazım

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Selim
Oyunda büyük bir köy yaptım duvarlar falan 10 saat uğraştım biraz malzeme lazım magaralara girecem mağarada yamyam tarafından öldürülursem herseyim gider mi ona göre mağaraya girme kararı vericem
Save atman gerekli onun dışında zorluk ayarlarını bilmiyoruz çünkü bazı zorluk ayarlarında öldüğünde eşyaların kaybolur ya da daha extrem seviyede oynuyorsan save atsan bile her şey gider ama bu ayarlar için kurcalaman gerekli eğer hiç kurcalamadan oyuna başladıysan standart zorluk ayarinda oynuyorsun demektir yani save atman yeterli genelde mağaraya yakın yerlerde sarı çadırlar var oraya save at basaye kadar gitmene gerek kalmaz

Top Bottom