Neler Yeni

The last of us 2 ekran karıncalanıyor

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Buğra
hocam bu saatten sonra tlou2 yi bırak naught dog oyunu oymam artık heves ettim ultrada oynayacaktım kursağımda kaldı gece gece sinir oldum lanet gelsin böyle oyuna senaryoya
Hocam onu çözdüm şimdide oyunun grafikleri iyi değil gibi. Yardıımm

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,063
İsim
Ömer alp
ben bişey anlamadım valla 1080p ultra ayarda afmf2 ile 120 fps aldıgını ve birdaha oynamıcanı söylüyorsun anlam veremedım şuan
Hocam gece gece kafayı yiyecem 14 yaşında ergenliğe girmeden bebe gidip cinsel yönelimini öğreniyor kıyametin ortasında, üstüne gidip 14 yaşında arkadaşı ile fingirdeşiyor ne güzel dünya. 2. oyunda başlar başlamaz hop kardeşim gel sen benle ilişki yaşa yok sen kimle yattın yok senin eski sevgilin hangisi aşk işine dönmüş oyun çakan çakana giren girene tabiricaizse. birkere sen bunu oyuncuya sormak zorundasın kardeşim ben zorundamıyım eşcinsel ana karakteri oynamak. bu titiz ince bir seçimdir gerçektete böyledir sen zorundasın bunu oyuncuya sormalısın yani. ellienin yeni sevgiliside tabiri cais ise Ms. Dam Yuvarlağı.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam gece gece kafayı yiyecem 14 yaşında ergenliğe girmeden bebe gidip cinsel yönelimini öğreniyor kıyametin ortasında, üstüne gidip 14 yaşında arkadaşı ile fingirdeşiyor ne güzel dünya. 2. oyunda başlar başlamaz hop kardeşim gel sen benle ilişki yaşa yok sen kimle yattın yok senin eski sevgilin hangisi aşk işine dönmüş oyun çakan çakana giren girene tabiricaizse. birkere sen bunu oyuncuya sormak zorundasın kardeşim ben zorundamıyım eşcinsel ana karakteri oynamak. bu titiz ince bir seçimdir gerçektete böyledir sen zorundasın bunu oyuncuya sormalısın yani. ellienin yeni sevgiliside tabiri cais ise Ms. Dam Yuvarlağı.
bukadar spoiler vermeseydin iyiydi neyse benimde hoşuma gitmez ama bakıcaz artık olmadı o sahnelerı ızlerım ona gore karar verırım 1400 tl de az para degıl şimdi :)

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,063
İsim
Ömer alp
bukadar spoiler vermeseydin iyiydi neyse benimde hoşuma gitmez ama bakıcaz artık olmadı o sahnelerı ızlerım ona gore karar verırım 1400 tl de az para degıl şimdi :)
Hocam kusura bakmayın ben oyunu aktif oynuyorsunuz sandım çok kişiyle konuşuyordum zaten oyunun ilk başları bunlar özür dilerim kusura bakmayın

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Buğra
Hocam kusura bakmayın ben oyunu aktif oynuyorsunuz sandım çok kişiyle konuşuyordum zaten oyunun ilk başları bunlar özür dilerim kusura bakmayın
sorunu çözdüm 2k ultra ayarlarda oynuyorum grafikler gözüme pek iyi gözükmüyor ama gene iyi sizinde sorunları çözüp oynamanızı öneririm. oyun çok iyi. ve oyunun hikayesini bildiğim halde zevk alıyorum bu kadar zevk alacağımı sanmazdım.

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Eymenarthur
oyun yeni indi deniyorum ama kartın bakımı gelmiş galiba s1000r gibi bagrıyor 85 dereceyi gordü :kekw:

Top Bottom