Neler Yeni

The last of us mantık saçmalığı

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Sen bu arada ilk oyunun dlcsinden bahsediyormuşsun. Daha orada tetiklendiysen 2. Oyun full bu tarz ilişkilerle dolu kafayı yersin
Yinede oynayacağım hocam siz dolu diyorsunuz kafayı yedim şimdiden para verdik oynayalım bari

PNSHER

80+ Bronze
İnsanın gözüne bilerek sokmaya çalışmışlar resmen. 2. oyuna yeni başladım da harbiden saçma olmuş.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
İnsanın gözüne bilerek sokmaya çalışmışlar resmen. 2. oyuna yeni başladım da harbiden saçma olmuş.
Oyunun amacı oymuş gibi sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hemen iade et lgbt destekçisi sayılırsın şuan
Anladım

vurucu4242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
BEKİR ALTIN

Dostum biraz takıntılısin sanırım. LoL de bile gay taric diye hero var yıllardır. Netflix zaten her filminde var nerdeyse. Bu oyuna bu kadar takılma boşver. Oynanış ve yapy zeka hiçbir oyunda yok şuan onlara takıl. 2 ci oyunun oynanış üzerine çıkabilen oyun yok

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Dostum biraz takıntılısin sanırım. LoL de bile gay taric diye hero var yıllardır. Netflix zaten her filminde var nerdeyse. Bu oyuna bu kadar takılma boşver. Oynanış ve yapy zeka hiçbir oyunda yok şuan onlara takıl
Hocam ben oynanış yapay zeka grafik gibi şeylere takılıyorum ilk lyunda hikaye temeli çok iyi atılıyor ikinci oyunda xx yapma oyunu yani

CupOk

80+ Bronze
Yinede oynayacağım hocam siz dolu diyorsunuz kafayı yedim şimdiden para verdik oynayalım bari
Neil druckmann yönettiği oyunlara lezbiyen, gay, erkeksi vücuda sahip kadın, erkek olmak isteyen kadın, feminen erkek, 5 cinsel organa sahip birey... Koymadan duramıyor illa koyacak. Bu herifin kendi zevklerini milyonlara böyle gözüne sokarcasına dayatmasına birisi dur desin. Yeni oyununa da saçsız kel bir ana kadın karakter koymuş. Adım gibi eminim bu karakter de kesin erkek olmak isteyen erkek vücutlu kadın olarak karşımıza çıkacak. Herif bir yerde durmasını bilmiyor. Mis gibi oyunun ağzına etti sırf bu yüzden. Tlou 2 den sonra stüdyo ölüm tehditleri adı böyle saçma hikaye mi olur diye. Şu herif erkenden emekli olsa da ND eskisi gibi ucubelikten uzaklaşsa

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Enis Solak
Dostum biraz takıntılısin sanırım. LoL de bile gay taric diye hero var yıllardır. Netflix zaten her filminde var nerdeyse. Bu oyuna bu kadar takılma boşver. Oynanış ve yapy zeka hiçbir oyunda yok şuan onlara takıl
Knka lolde taric varda gidip alistarla sevişmiyor oyun ortasında, 2. oyunu ne oynadım ne de izledim bilmiyorum ama eğer bahsedildiği kadar eşcinsel sahne varsa gerçekten rahatsız edici bir durum, genel olarak çok fazla cinsellik varsa rahatsız edici bir durum zaten orası ayrı. Ve hadi yaptın diyelim bari iran prensesi gibi bir karakter de yazma be kanka hadiyin be senaristler.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Neil druckmann yönettiği oyunlara lezbiyen, gay, erkeksi vücuda sahip kadın, erkek olmak isteyen kadın, feminen erkek, 5 cinsel organa sahip birey... Koymadan duramıyor illa koyacak. Bu herifin kendi zevklerini milyonlara böyle gözüne sokarcasına dayatmasına birisi dur desin. Yeni oyununa da saçsız kel bir ana kadın karakter koymuş. Adım gibi eminim bu karakter de kesin erkek olmak isteyen erkek vücutlu kadın olarak karşımıza çıkacak. Herif bir yerde durmasını bilmiyor. Mis gibi oyunun ağzına etti sırf bu yüzden. Tlou 2 den sonra stüdyo ölüm tehditleri adı böyle saçma hikaye mi olur diye. Şu herif erkenden emekli olsa da ND eskisi gibi ucubelikten uzaklaşsa
Çok doğru dediniz eksiksiz katılıyorum yani ne desem bilemedim yanlış yok

Knka lolde taric varda gidip alistarla sevişmiyor oyun ortasında, 2. oyunu ne oynadım ne de izledim bilmiyorum ama eğer bahsedildiği kadar eşcinsel sahne varsa gerçekten rahatsız edici bir durum, genel olarak çok fazla cinsellik varsa rahatsız edici bir durum zaten orası ayrı. Ve hadi yaptın diyelim bari iran prensesi gibi bir karakter de yazma be kanka hadiyin be senaristler.
Hocam abartıyorlar bu lgbt olayını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,539
Üyeler
171,937
Son üye
Müsellah
Top Bottom