Neler Yeni

the last of us neden bu kadar büyütülüyor

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
anlamadığım şey neyi özel bu kadar
hiç mi kusuru yok oyunun?
oynayan varsa bana yazsın
kusursuzmu bu oyun

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
bence hikaye ve grafikleri gerçekten iyi oyunun
ve bence bir oyunun iyi olması için hikayenin ve grafiklerin de iyi olması
[minecraft bunun dışında kimse laf etmezin :) ]

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
anlamadığım şey neyi özel bu kadar
hiç mi kusuru yok oyunun?
oynayan varsa bana yazsın
kusursuzmu bu oyun
Değil tabiiki, hiçbir oyun kusursuz değildir bence. Oyunun sevilme nedeni ise hikaye ile oynanışı birlikte çok güzel harmanlayıp cidden sizi oyunun içine sokan bir oyundu, tlou2 daha iyi bir oyun tabii. Onun oynanışı falan çok daha iyi + üstüne çok şey katılmış. Örneğin oyundaki npcler birbirini tanıyor, bildiğin adma ölünce ve bir diğer npc ölüyü görünce bağırıyor James ölmüş diye örneğin :) Yani bu çok oyunda olmayan bir şey.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Kusursuz değil tabii ki. Hikayesi yüzünden seviliyor. Joel ile Ellie arasındaki Baba-kız ilişkisi çok iyi anlatılıyor. Onun dışında atmosferi falan da iyi olunca gayet güzel bir oyun oluyor. (1. oyun için konuşuyorum) 2. Oyun ise belki de şu ana kadar ki en iyi oynanış ve atmosfere sahip. Hikayesi de çok güzel anlatılmış. Bence abartılmıyor ama cidden çok güzel oyun şansın varsa oyna.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence hikaye ve grafikleri gerçekten iyi oyunun
ve bence bir oyunun iyi olması için hikayenin ve grafiklerin de iyi olması
[minecraft bunun dışında kimse laf etmezin :) ]
xbox 360 kullanan me:
ok

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Kusursuz değil tabii ki. Hikayesi yüzünden seviliyor. Joel ile Ellie arasındaki Baba-kız ilişkisi çok iyi anlatılıyor. Onun dışında atmosferi falan da iyi olunca gayet güzel bir oyun oluyor. (1. oyun için konuşuyorum) 2. Oyun ise belki de şu ana kadar ki en iyi oynanış ve atmosfere sahip. Hikayesi de çok güzel anlatılmış. Bence abartılmıyor ama cidden çok güzel oyun şansın varsa oyna.
2. de yanlışın var şu ana kadarki en güzel oynanışa sahip değil god of war ve rdr 2 gibi oyunların hakkını yemişsin ha bide witcherın :D

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
2. de yanlışın var şu ana kadarki en güzel oynanışa sahip değil god of war ve rdr 2 gibi oyunların hakkını yemişsin ha bide witcherın :D
''belki de'' diye bir kelime koydum oraya :) Direkt en iyisi demedim. Oynanışı çok iyi olan başka oyunlar da var biliyorum

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Oyun kusursuz değil insanlar oynamış sevmiş oyunu ve övüyorlar.
Övülmesi için kusursuz mu olması lazım? Sen sevmedin ve insanlar övüyor diye abartıldığını düşünüyorsun.

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
''belki de'' diye bir kelime koydum oraya :) Direkt en iyisi demedim. Oynanışı çok iyi olan başka oyunlar da var biliyorum
Ah Ah Joel'im çok erken gitti Abby'i de gözümüze soktular.Hikayeyi bir de burdan izleki Abby'e hak ver misali.Her ne olursa olsun sen Joel'i öldürdün kansız kadın..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,801
Üyeler
166,083
Son üye
uygar333
Top Bottom