Ne alaka ama güzel oyun oyna sen cevap ver nasıl olduğunuanlamadığım şey neyi özel bu kadar
hiç mi kusuru yok oyunun?
oynayan varsa bana yazsın
kusursuzmu bu oyun
Değil tabiiki, hiçbir oyun kusursuz değildir bence. Oyunun sevilme nedeni ise hikaye ile oynanışı birlikte çok güzel harmanlayıp cidden sizi oyunun içine sokan bir oyundu, tlou2 daha iyi bir oyun tabii. Onun oynanışı falan çok daha iyi + üstüne çok şey katılmış. Örneğin oyundaki npcler birbirini tanıyor, bildiğin adma ölünce ve bir diğer npc ölüyü görünce bağırıyor James ölmüş diye örneğin Yani bu çok oyunda olmayan bir şey.anlamadığım şey neyi özel bu kadar
hiç mi kusuru yok oyunun?
oynayan varsa bana yazsın
kusursuzmu bu oyun
2. de yanlışın var şu ana kadarki en güzel oynanışa sahip değil god of war ve rdr 2 gibi oyunların hakkını yemişsin ha bide witcherınKusursuz değil tabii ki. Hikayesi yüzünden seviliyor. Joel ile Ellie arasındaki Baba-kız ilişkisi çok iyi anlatılıyor. Onun dışında atmosferi falan da iyi olunca gayet güzel bir oyun oluyor. (1. oyun için konuşuyorum) 2. Oyun ise belki de şu ana kadar ki en iyi oynanış ve atmosfere sahip. Hikayesi de çok güzel anlatılmış. Bence abartılmıyor ama cidden çok güzel oyun şansın varsa oyna.
''belki de'' diye bir kelime koydum oraya Direkt en iyisi demedim. Oynanışı çok iyi olan başka oyunlar da var biliyorum2. de yanlışın var şu ana kadarki en güzel oynanışa sahip değil god of war ve rdr 2 gibi oyunların hakkını yemişsin ha bide witcherın
Pp sinde Ellie olan biriyle neden bu oyunu tartışıyorum ki neyse güzel oyun''belki de'' diye bir kelime koydum oraya Direkt en iyisi demedim. Oynanışı çok iyi olan başka oyunlar da var biliyorum
Ah Ah Joel'im çok erken gitti Abby'i de gözümüze soktular.Hikayeyi bir de burdan izleki Abby'e hak ver misali.Her ne olursa olsun sen Joel'i öldürdün kansız kadın..''belki de'' diye bir kelime koydum oraya Direkt en iyisi demedim. Oynanışı çok iyi olan başka oyunlar da var biliyorum
Enis abiyi görünce aklıma bu şarkı gelirOyun kusursuz değil insanlar oynamış sevmiş oyunu ve övüyorlar.
Övülmesi için kusursuz mu olması lazım? Sen sevmedin ve insanlar övüyor diye abartıldığını düşünüyorsun.