Neler Yeni

the last of us neden bu kadar büyütülüyor

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
TLOU 2'nin sonu aşırı saçma be

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
zaybırpank ikibin 77de öyle ben beğenmedim çöp millet 200tl bayılıyo ben csde bıçağa 2500 bayılıyom çünkü ben erkek adamım :cool:

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Bana kalırsa 1.oyun hikaye anlamında daha iyi.
2. oyunun hikayesini beğenmedim fakat atmosfer oynanış ve grafik efsane olmuş.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
TLOU 2'nin oyunun sonu aşırı saçma be
Aslında gayet olması gerektiği gibi.
Evet orda Abby'yi öldürerek intikam alabilirdik. Ama Ellie orda Abby'yi öldürseydi yanındaki çareşiz, kimsesiz Lev'i yalnız bırakıp intikam zincirini yeniden başlatacaktı ve bu yine sevdiklerine mal olabilirdi. Abby ile artık işi bitmişti zaten. Öldürmesi saçma olurdu.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
zaybırpank ikibin 77de öyle ben beğenmedim çöp millet 200tl bayılıyo ben csde bıçağa 2500 bayılıyom çünkü ben erkek adamım :cool:
Belki senin bilgisayarının Cyberpunk 2077 açmayacağından daha çıkmamış oyuna sallıyorsundur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında gayet olması gerektiği gibi.
Evet orda Abby'yi öldürerek intikam alabilirdik. Ama Ellie orda Abby'yi öldürseydi yanındaki çareşiz, kimsesiz Lev'i yalnız bırakıp intikam zincirini yeniden başlatacaktı ve bu yine sevdiklerine mal olabilirdi. Abby ile artık işi bitmişti zaten. Öldürmesi saçma olurdu.
Ya sonda öldürmeye gitmeden vazgeçsin ya da onun halini görünce vazgeçsin boğazına bıçak sokacak iken mi aklına Joel'un sözü geliyor ve bir de parmağından ve ailesinden oluyor.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Belki senin bilgisayarının Cyberpunk 2077 açmayacağından daha çıkmamış oyuna sallıyorsundur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya sonda öldürmeye gitmeden vazgeçsin ya da onun halini görünce vazgeçsin boğazına bıçak sokacak iken mi aklına Joel'un sözü geliyor ve bir de parmağından ve ailesinden oluyor.
İşte kinden, nefretten gözü dönmüş, aklına gelmiyor. Tam öldürecekken farkediyor yaptığı şeyi ve bırakıyor.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
İşte kinden, nefretten gözü dönmüş, aklına gelmiyor. Tam öldürecekken farkediyor yaptığı şeyi ve bırakıyor.
Yani intikam alsa öldürse ve ailesini arkadaşlarını kaybetiğinden intikam mantıksız gibi olur da intikam da almıyor sonra hiç bir şey demiyorlar ve gidiyorlar.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Yani intikam alsa öldürse ve ailesini arkadaşlarını kaybetiğinden intikam mantıksız gibi olur da intikam da almıyor sonra hiç bir şey demiyorlar ve gidiyorlar.
Evet biraz öyle oluyor, büyük ihtimal part 3'de anlatılacak. Zaten hikayeyi açık bıraktılar. Devam edecek bence.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Oyun mekaniksel olarak iyi olabilir ama hikeye olarak bakarsak klişe bir hollywod filmi gibi bişey. Abartılması konusu ise millet fanboy oldugu için kendini ayrıcalıklı hissetmek istiyor.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Sony fanboyları.

İkinci oyunun hikayesi kötüydü işte.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Devam ederse acaba nereden devam eder.
Bence Dina ve bebeği Jackson'daki kasabaya geri göndü. Ellie de oraya gidecek ve olayları anlatacak ve büyük ihtimal Abby'yi öldürmedi diye Tommy hoşnut olmayacak ve biraz araları açılacak. Ondan sonrasını bilemiyorum :)

Top Bottom