abartmışlar be bu oyun max 2060 la falan ultrada oynanması lazım
4K Ultrada 60 FPS için normal geldi bana. Remaster ya da Remake değil miydi? Düz PC portu mu bu?
Remastered. Grafiklerde iyileştirme yapıldı ama 4080 ister mi bilmiyorum. PS4 oynatiyor diye biliyorum bunu.4K 60 FPS için normal geldi bana. Remaster ya da Remake değil miydi? Düz PC portu mu bu?
kaliteli oyun yapmak için 2060 en düşük seçenek haline geliyorabartmışlar be bu oyun max 2060 la falan ultrada oynanması lazım
Bana da abartılı geldi. 4K oynamak için illa 4000 serisine gerek yok 3000 serisi fena değil bu ne hız direk 4000 serisine geçtilerabartmışlar be bu oyun max 2060 la falan ultrada oynanması lazım
Yapmak için öyle ama oynamak için olmamalı.
kaliteli oyun yapmak için 2060 en düşük seçenek haline geliyor
Remastered. Grafiklerde iyileştirme yapıldı ama 4080 ister mi bilmiyorum. PS4 oynatiyor diye biliyorum bunu.
Remake ama bana da fazla geldi gereksinimler4K Ultrada 60 FPS için normal geldi bana. Remaster ya da Remake değil miydi? Düz PC portu mu bu?
2013te çıkmış bi oyun ya, remastered yese bile bu kadar üst düzey sistem istemesi saçma yani
kaliteli oyun yapmak için 2060 en düşük seçenek haline geliyor
BU sürüm PS5'e çıkmış bir oyun ama bu gereksinimler aşırı fazla. PS5'te bile 16GB Ram var daha2013te çıkmış bi oyun ya, remastered yese bile bu kadar üst düzey sistem istemesi saçma yani