Neler Yeni

The last of us part 1 (Rezalet pc portu)

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
i5-12400f rtx3060ti ile yüksek ayarlarda dlss kalite modunda oynuyorum ve oyun 80 fps veriyor. Hadi bunu geçtim oyunu bi 20 dk oynadım saçma sapan bir sahnede ekran dondu oyun crash verdi. Acaba problem bende mi dedim ve steam sayfasına baktım herkes oyunu gömmüş. Rezalet portlamışlar adamlar oyunu erteledi ve hala bu şekilde rezalet optimizasyonla oyun çıkartıyorlar artık bu işin cidden cılkı çıktı. Aldıkları para da az değil yani 60 dolar istiyorlar bir de utanmadan :d

Cihangir

80+ Gold
bende rtx 3060 lı notebook var bende 60 fps falan alırım galiba ama oyundan atma ve donma olmasa iyiydi alacaktım oyunu

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
i5-12400f rtx3060ti ile yüksek ayarlarda dlss kalite modunda oynuyorum ve oyun 80 fps veriyor. Hadi bunu geçtim oyunu bi 20 dk oynadım saçma sapan bir sahnede ekran dondu oyun crash verdi. Acaba problem bende mi dedim ve steam sayfasına baktım herkes oyunu gömmüş. Rezalet portlamışlar adamlar oyunu erteledi ve hala bu şekilde rezalet optimizasyonla oyun çıkartıyorlar artık bu işin cidden cılkı çıktı. Aldıkları para da az değil yani 60 dolar istiyorlar bir de utanmadan :d
5500 XT 8 GB ile indirmeye korkan ben.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Gerçekten saçmalıyorlar. 10 yıllık oyuna full yeni oyun parası isteyip doğru düzgün çalıştıramamak rezilliktir.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Fatih
Böyle böyle akillanacaklar. Steam'de sahip olanlar tepkisini göstersin.

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende rtx 3060 lı notebook var bende 60 fps falan alırım galiba ama oyundan atma ve donma olmasa iyiydi alacaktım oyunu
Crash veriyor oyun. Problemli güncelleme lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle böyle akillanacaklar. Steam'de sahip olanlar tepkisini göstersin.
Aynen öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

5500 XT 8 GB ile indirmeye korkan ben.
Problem tamamen portta ekran kartı işlemci vs. alakası yok. Becerememişler kısacası

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,708
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Unchartedtede aynı problemler var Iron Galaxynin oyun portlaması yasaklanmalı bence ulan oyun 9 fps açılıyor max 30 görüyor fsr ultra performans ve en düşük ayarlarda tlouyu alacaktım vazgeçtim Iron Galaxynin Portladığını görünce sırf bu boktan portlamalar yüzünden 2. elden bi ps4 pro yada ps5 çözücem orda oynayacağım yazın

Top Bottom