The Last Of Us Part 2 ayarlarım nasıl olmalı

Ben10

80+ Silver
Reaksiyon skoru
759
Merhaba arkadaşlar tlou part2 başladım ve daha yüksek fps ile nasıl görüntüyü güzel tutarım onu bulmaya çalışıyorum sistemim
i5-13400f
Gigabyte gaming x oc 3070
32 gb ram 2kda oynuyorum bu arada çok yüksek ayarlarda dlss dengelide 90-95 falan alıyorum afterburner ortalama 110 diyor ama sinematikler giriyoprdu o yüzden

Merhaba arkadaşlar tlou part2 başladım ve daha yüksek fps ile nasıl görüntüyü güzel tutarım onu bulmaya çalışıyorum sistemim
i5-13400f
Gigabyte gaming x oc 3070
32 gb ram 2kda oynuyorum bu arada çok yüksek ayarlarda dlss dengelide 90-95 falan alıyorum afterburner ortalama 110 diyor ama sinematikler giriyoprdu o yüzden
Hikayeli oyunda 60+ yeterde artar

keşke unutsamda baştan oynasam efsane oyun

Oyunu NVIDIA app den dlss sürümü güncel değilse güncelle, onun haricinde yapman gereken bişey yok, ayarları fulleyip dlss aç.

millet bana oynayamazsın 2kda diyordu 95 fps alıyorum :D
Evet, 8 gb olayını çok abarttılar. Çok rahat yetiyor aslında, dlss4 ile birlikte vram kullanımını da düşürdüler rahat rahat yetiyor dlss ile birlikte, hem native den daha iyi gözüküyor görsel açıdan.

Evet, 8 gb olayını çok abarttılar. Çok rahat yetiyor aslında, dlss4 ile birlikte vram kullanımını da düşürdüler rahat rahat yetiyor dlss ile birlikte, hem native den daha iyi gözüküyor görsel açıdan.
3000 serisinde dlss 4 var mı ya nasıl kullanırım

NVIDIA appden oyundaki dlss sürümünü güncellemen lazım. Dlss FG yok ama DLSS4 kullanabiliyorsun, amd fsr FG var ama oyun destekliyor mu bilmiyorum.
fsr 3.0 vardı oyunda ama bende nvidia var diye kullanamam diye kapattım :D

fsr 3.0 vardı oyunda ama bende nvidia var diye kullanamam diye kapattım :D
Fsr kullanılmaz zaten çöpten farkı yok. Mis gibi dlss4 destekliyor kartın. Dlss yeni sürümü görüntüyü daha da düzeltiyor, güncel değilse güncellemeni öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri