The Last Of Us Part 2 kim haklıydı Spoiler

Arthur Morganx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
424
Ellie Joel intikamını alması gerekiyordu bence intikam için tüm arkadaşlarını kaybetti ve eli boş döndü ve parmaklarından da oldu
abby konusunda joel öldürmesi hakkı olabilir ama abby tam ölürken tommy ve joel yardım etti etmese ölüyordu belki bunun için vazgeçebilirdi ne düşünüyorsunuz

eşcinsellik içeren oyunun saçma sapan seneryoları işte
+1
ekstra olarak dizi de seçilen kız karakterede ayrı sövdüm. Bildiğin witcher dizinde ki seçilen kadınlar gibi abi cidden bütçelerimi yetmiyor yoksa ben sanattan mı anlamıyorum :monkahmm::monkahmm:

Hocalar tamam hoş değil eşcinsel mevzusu özellikle o yaşlarda ama bence oyunun hikayesini de çöpe atmayın. Yıllar önce keyif alarak oynamıştım

kaybeden sadece Ellie değil, Ellie her vs sinde arkadaş veya uzvunu kaybetse de Abby de tüm arkadaşlarını kaybetti
intikam konusunda kazanan yok

ikisi de villains wiki de var, iyi mi, kötü mü belli değil ama haksız gibi

Lgbte olayları zaten iyice mide bulandırmaya başladı ama dizide ki kadın erkek seçimleri ayrın saçma tomy ye gidip zenci kadın vermişler olacak şey değil.
İlişkiler desen ne aile var ne dostluk.

Oyunu bitirdiğünizde 1.oyun gibi ikilemde bırakıyor kim suçlu?
Oyunda 2 tarafta suçlu aslında sizinde bu duyguyu öyle hissetmenizi istedikleri için oyun bittiği için intikam dolu ve suçlu hissetmenizi istiyor norayı öldürürken. mesela size öldürtüyor ki bunu hissedin yüz ifadesi tamamen vahşileşiyor.

Mesela joleyi öldürmek istemezsiniz öldürür sonra abby ile elly dövüşmesin dersiniz gider dövüştürür.

Abby erkek gibi elly erkek gibi 2 başrolde sapıkça işlenmiş oyunda.

Oyunun amacı eğlendirmek değil amaçsız bir şekilde intikam peşinde koşturmak her iki tarafı.

. hepsi birbirini öldürse kendi açısından haklı olur. o yüzden tartışmaya gerek yok bence.
kişisel düşüncem ise joel dışında hepsi ölebilirdi . umurumda olmazdı . joel dışındakiler go to helllllll

Hikaye üçüncü bir oyunu kitleyecek kadar kötü.

oyun direk ''intikam sorunu çözmez'' üzerine kurulu joel abby'nin babasını öldürüyor abby joel'i öldürüyor ellie onun intikamını alıyor o onun o onun diye bir bakmışlar ikisininde arkadaşı ailesi kalmamış oyunun vermek istediği mesajı ben böyle algıladım

karakter seçimi olarak dizi büyük fiyasko...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,293
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri