Neler Yeni

The Last Of Us Part 2 kim haklıydı Spoiler

oyun direk ''intikam sorunu çözmez'' üzerine kurulu joel abby'nin babasını öldürüyor abby joel'i öldürüyor ellie onun intikamını alıyor o onun o onun diye bir bakmışlar ikisininde arkadaşı ailesi kalmamış oyunun vermek istediği mesajı ben böyle algıladım

karakter seçimi olarak dizi büyük fiyasko...
pedro reyiz de ölünce hepten kötü oldu. ileri sara sara izleriz artık :)
oyun da abby'e geçince sıkıla sıkıla oynadığım gibi

pedro reyiz de ölünce hepten kötü oldu. ileri sara sara izleriz artık :)
oyun da abby'e geçince sıkıla sıkıla oynadığım gibi
ya yapımcılar çok kumara girmişler herkes bu dramı sevmez herkes bukadar hikayeyi dolandırmasından sevmez 1. oyun gibi tek şeyden ilerleyeni sever ama amacı yarıda kalmış ve sonu kötü bitmiş bi macera yaratmak ben şahsen 1.oyunun hikayesini daha çok sevmiştim baba kız 10 numara yolculuklar yaptılar joel'in ölümü sorun değil asıl sorun abby kısımları ve sonu bence

Pedro ölünce dizinin tadı tuzu kalmadı izlemem büyük ihtimalle.

Mandolorian a devam etse bari

senarist kimi haklı yaptıysa o haklıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada çok övmüşlerdi ama ben pek beğenmedim gnel olarak. bilmiyorum evet oyunculuk vs iyide. beni o kdr etkilemedi oyunla alakam olmadıındandır belki. klasik bir dizi yani. abartılıyor kimse kusura bakmasın. dedikleri gibi devamını izlemem bile belki. anca zaman geçirmek için

ya yapımcılar çok kumara girmişler herkes bu dramı sevmez herkes bukadar hikayeyi dolandırmasından sevmez 1. oyun gibi tek şeyden ilerleyeni sever ama amacı yarıda kalmış ve sonu kötü bitmiş bi macera yaratmak ben şahsen 1.oyunun hikayesini daha çok sevmiştim baba kız 10 numara yolculuklar yaptılar joel'in ölümü sorun değil asıl sorun abby kısımları ve sonu bence
aynen . %100 katılıyorum. bu oyunu yapanlar dizi mantığı ile yapmışlar. ben ilk seri boyunca joel karakterini oynayacam sonra gelip dingilin biri onu öldürücek. sonra ii hiç olmazsa intikam alalım deyip ellie'yi oynayacağız ama abby oynamak... gerçekten yanlış bir karar. bir de 10 saat gameplay'i var. 10 saat boyunca elli'ye geçse de hikayeyi devam ettirsek diyorum .

pedro pascal için izliyordum.öküz öldü ortaklık bitti derler ya.hepsiburada premium alacaktım sırf bu dizi için.öküz ölünce vazgeçtim.hepsiburada 50 tl kazançtan oldu boşu buşuna.

Geri