Neler Yeni

🔥 The Last Of Us Part 2 Remastered Duyuruldu ! 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

The Semih

80+ Gold

1700324701799.png

Sony elindeki oyunları ısıtıp aynı fiyattan geçirmeyi hobi haline getirmiş dünyanın en gereksiz oyun portu 2024 te geliyor.

@Yunus274 Özellikle senin bu hakkında yorumunu merak ediyorum sence gerek varmıydı remastered ? ve update olarak çıkması gerekirken neden yeni oyun fiyatıyla satılıyor ?

Açıkcası arkadaşlar ben PC ye duyurulcağını söylemiştim önceden hayal kırıklığı yaşıyorum, PS5 e çıkıyormuş oyun.

Daha önceden PS4 de Part 2 satın aldıysanız, PS5 te 10 dolar ödeyerek oyunu satın alabiliyorsunuz.

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım

Alıntıyı görüntüle

Sony elindeki oyunları ısıtıp aynı fiyattan geçirmeyi hobi haline getirmiş dünyanın en gereksiz oyun portu 2024 te geliyor.

@Yunus274 Özellikle senin bu hakkında yorumunu merak ediyorum sence gerek varmıydı remastered ? ve update olarak çıkması gerekirken neden yeni oyun fiyatıyla satılıyor ?

Açıkcası arkadaşlar ben PC ye duyurulcağını söylemiştim önceden hayal kırıklığı yaşıyorum, PS5 e çıkıyormuş oyun.
bana kalırsa gerek yoktu 2. oyunu güzeldi ama hikayede biraz bozukluk vardı

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,512
İsim
Diyarhan
Gereksiz

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Şu versiyonun pc sürümü niye duyurulmadı laa

halitxct

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle

Daha önceden PS4 de Part 2 satın aldıysanız, PS5 te 10 dolar ödeyerek oyunu satın alabiliyorsunuz.
pc getirselerdi eyw yapılırdı ama ps5 için çok saçma

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
misfit
Tahmin edildiği gibi yeni nesile oyunun Remastered'a ihtiyacı olmamasına rağmen aynı oyunu tekrar satabilmek için Remastered ismiyle çıkıyorlar. Bari PC'ye gelseydi de bir anlamı olsaydı.

Leaden_Viever

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle

pek bir fark göremedim göz doktoruna falan gitmem lazım galiba ama gerek var mıydı? bence hayır bu remastered daha sonra da yapılabilirdi

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Tahmin edildiği gibi yeni nesile oyunun Remastered'a ihtiyacı olmamasına rağmen aynı oyunu tekrar satabilmek için Remastered ismiyle çıkıyorlar. Bari PC'ye gelseydi de bir anlamı olsaydı.
Harbiden ya part 1 de en azından grafiksel anlamda değişiklik yapıldı pcye geldi vs. Bunun ne anlamı var anlayamadım bari pc için geliştirme aşamasında vs yazsaydı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom