mdeiım grafikler de fsr quality açarsan 45 55 arası görür nüyük ihtimal50 60 civarı diye düşünmüştüm
Yani ben sacene ortada 30 üstü garantisi alırsın dedim fsr de varmış açarsan muhtemelen 50-60 alırsın belki 70 lerede çıkabilir anlık50 60 civarı diye düşünmüştüm
Bende nedense dlss açtığımda fps hiç değişmiyor sadece ram ve vram kullanımı düşüyor nedeni ne ki acaba?Yani ben sacene ortada 30 üstü garantisi alırsın dedim fsr de varmış açarsan muhtemelen 50-60 alırsın belki 70 lerede çıkabilir anlık
Kalite modunda açıyorsundur performansa felsn çekBende nedense dlss açtığımda fps hiç değişmiyor sadece ram ve vram kullanımı düşüyor nedeni ne ki acaba?
Yok ya performans modunda iyi değil ben dlss'siz oynarım.Kalite modunda açıyorsundur performansa felsn çek
Ben kalite modunda oynamıştım 2-3 de FPS katkısı yapıyordu öyle bı sure oyns bak istiyorsanYok ya performans modunda iyi değil ben dlss'siz oynarım.
45 FPS bana fazlasıyla yetiyor görüntüyü bozmak istememBen kalite modunda oynamıştım 2-3 de FPS katkısı yapıyordu öyle bı sure oyns bak istiyorsan