Hangi kart ile aldin ?1300 tl alınıyor şuan
Nasıl yani Steam kullanan epicden tlou 2 alamıyor muDüşmesi imkansız çünkü ön sipariş fiyatı o. Çıkıştan sonra 60 dolara yükseliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steam kullandığımız için
1300 tl alınıyor şuan
bu tartışma steam kullanıcıları için steam key haliyle epic kullananlar için değilo zaman epicden 1250 tl'ye almak daha mantıklı.
sonuç olarak oyun oynayacağız hangi platform olduğuna pek takılmamak lazım fakat haklısın. steam koleksiyoncuları için faydalı bir konuAlıntıyı görüntüle
servis ücretide ekleniyor kardeşim 1444 tl oluyor şuan
Bu arada ben bu tartışmayı steam kullanıcıları için açtım epic kullanıcıları için değil bu indirim lütfen epic daha ucuzsa gidin epicten alın ben steam kullanan insanlar için indirim haberini paylaşıyorum bu tartışmaya sürekli epic daha ucuz diye yazmayın çünkü bu tartışma steam kullanıcıları için LOL
bu tartışma steam kullanıcıları için steam key haliyle epic kullananlar için değil
Epicde 1250liraThe Last of Us Part II Remastered Steam CD Key
Site Link
![]()
Buy The Last of Us™ Part II Remastered (PC) Steam Key ROW
The Last of Us Part II Remastered brings the critically acclaimed and emotionally gripping sequel to PC, delivering an even more immersive and visuallwww.eneba.com
İndirim Kodu
AKS13
Son 7 gün şu oyunu ilk oyunda dahil pc çıkacak diye sabırla bekledim ve olabildiğince spoiler yememek için bu oyun hakkındaki her şeyden uzak durdum çok uzun zamandır bekliyordum sonunda bu şaheseri oynayacağımÇok iyi fiyat yapıştırıyorum ben
steam kullananlar için epic kullanmıyoruzEpicde 1250lira
Gerçekten çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim...bana biraz zaman verirsen şimdi araştıracağım
bir kaç tane site buldum ama en fazla 350 tl kadar daha ucuz oluyor steamle aralarında Ragnorak için söylüyorum fakat bulduğum site güvenlimi bilmiyorum site hakkında pek bilgim yok ve açıkcası bu konuda yardımcı olamayacağım ve spiderman 2 içinde aynı şekilde maalesefGerçekten çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim...