Neler Yeni

The Last Of Us Part 1 Epic Games'te 550TL

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Emirhan
Ya ben nedense bu oyuna pek isinamadim ne diyorsunuz alınır mı oynanır mı bu tarz oyunları seviyorum aslında
Isınamadıysanız bence hiç bulaşmayın, insana eziyet gibi gelir, bir de verdiğiniz para da israf olur.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Forget

asko56

80+ Gold
biraz oyna ısınırsın arkadaş discorddan yayın açmıştı geçen sene ondan izledim izlemesi bile aşırı keyifli
Mesaj otomatik birleştirildi:

o ne işe yarıyo hocam?
oyunlarda crack yapmasınlar diye firmalar kopya koruma yazılım sirketlerine büyük miktarlarda para öder ve oyunu koruma altına alırlar bunada drm denir en büyük şirket ise denuvo dur sony ve cd project red oyunlarında kopya koruma yazılımı bulunmaz tercih ve para meselesi.

oyunlarda crack yapmasınlar diye firmalar kopya koruma yazılım sirketlerine büyük miktarlarda para öder ve oyunu koruma altına alırlar bunada drm denir en büyük şirket ise denuvo dur sony ve cd project red oyunlarında kopya koruma yazılımı bulunmaz tercih ve para meselesi.
çok teşekkürler hocam cevap için

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
Volkan

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Emirhan
umarım overrated değildir ben rdr2yi oynamayı çok seviyorum benim için en iyi oyun
Overrated değil bence ama kişiden kişiye de değişiyor şimdi, bence RDR 2 ile kapışır ama RDR 2'yi bile sevmeyenler var, onları da anlıyorum, insan bazı şeylere takılabiliyor ama RDR 2'yi aşırı sevmiş biri olarak TLOU'ı da aşırı seviyorum.

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Burak Taşdemir
RDR2 ye hala giremiyorum ROCKSTAR senin gibi şirketin

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Her kuruşuna değer part 2 almayı bekliyorum

Top Bottom