Berkyozclk
80+ Bronze
oyunu orijinal indirmedim oyuna girince 6-8 gb ram kaplıyor hatta 9 oldugunu gormustum normal bir sey mi
nası yaAz bile.
Normal hocam. Ama fsr3 modunu yukle müthiş fps veriyoryuksek donanım gerektiren oyunlar oynuyorum ama ilk defa 8gb ram harcayan oyun gordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
nası ya
Normalde 11-12GB falan kullanıyor diye biliyorum az geldi bana.oyunu orijinal indirmedim oyuna girince 6-8 gb ram kaplıyor hatta 9 oldugunu gormustum normal bir sey mi
oyunun optimizasyonu kotu diye mi boyle yoksa normal miNormalde 11-12GB falan kullanıyor diye biliyorum az geldi bana.
fps sıkıntım yok 60 üstü alıyosam sıkıntı etmemNormal hocam. Ama fsr3 modunu yukle müthiş fps veriyor
Normal. Hogwarts Legacy de 20GB RAM kullanıyor neredeyse. RAM kullanımları böyle artık.oyunun optimizasyonu kotu diye mi boyle yoksa normal mi
Opt.kötü ah be bende yeni PC topladım ama 8 GB ramoyunun optimizasyonu kotu diye mi boyle yoksa normal mi
Güncel oyunlarda 14-15gb 'a kadar ram kullanımı çıkabiliyor.oyunun optimizasyonu kotu diye mi boyle yoksa normal mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
fps sıkıntım yok 60 üstü alıyosam sıkıntı etmem
nası oha şimdi oyunu 16gb rami olanlar oynayamıyo muNormal. Hogwarts Legacy de 20GB RAM kullanıyor neredeyse. RAM kullanımları böyle artık.
Neye bu kadar şaşırıyon?hogwartsta 16gb 'ı bile geçiyor.nası oha şimdi oyunu 16gb rami olanlar oynayamıyo mu
2010'ların sonlarına doğru, yani o zamandan beri çıkan yüksek grafikli oyunlar 8-16 gb arası bellek gerektiriyor. 8 yetersiz zaten. 12 değilde 16 en az gereken diyebilirim.oyunu orijinal indirmedim oyuna girince 6-8 gb ram kaplıyor hatta 9 oldugunu gormustum normal bir sey mi