Neler Yeni

The Last Of Us pc'de oyundan atıyor

Çeçe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çınar ÇETİN
Last of us'ı indirdim oyunu açmaya çalıştığımda o ateşböceği madalyonu dönemeden oyundan attı ve hehangi bir hata kodu vermedi bende araştırdım hep ekran kartı yetersizliği fln diyor Ekran Kartı 4060 8Gb ram64 gb cpu ryzen 7 7735hs yani özellikler yetiyor ama neden açmıyor anlamadım (laptop) oyunu kaçak indirdim başka arkadaşımda indirmişti onda çalıştı

The Semih

80+ Gold
Last of us'ı indirdim oyunu açmaya çalıştığımda o ateşböceği madalyonu dönemeden oyundan attı ve hehangi bir hata kodu vermedi bende araştırdım hep ekran kartı yetersizliği fln diyor Ekran Kartı 4060 8Gb ram64 gb cpu ryzen 7 7735hs yani özellikler yetiyor ama neden açmıyor anlamadım (laptop) oyunu kaçak indirdim başka arkadaşımda indirmişti onda çalıştı
Dosya doğrulama yap önce, korsan indirdiysen oyunu baştan indirmen lazım eksik dosyalar var muhtemelen.

Çeçe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çınar ÇETİN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dosya doğrulama yap önce, korsan indirdiysen oyunu baştan indirmen lazım eksik dosyalar var muhtemelen.
Tam anlayamadım dosya doğrulamayı nasıl yapılacak anlatırsanız sevinirim hocam

The Semih

80+ Gold
Tam anlayamadım dosya doğrulamayı nasıl yapılacak anlatırsanız sevinirim hocam
Korsan repack olarak mı indirdin fitgirl ise dosya konumunda dogrulama var ona göre yardımcı olayım.

Çeçe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çınar ÇETİN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Korsan repack olarak mı indirdin fitgirl ise dosya konumunda dogrulama var ona göre yardımcı olayım.
Ben sıkıştırılmış dosya olarak indiriyorum ardından açıyorum dosyayı site olarak steamunlocked kullanıyorum

Top Bottom