sizce beyleraga sizce valhala degermi 160tlye acodysey ac origin ac valhalla gta5 267tl ediyor ama gta5 ac odysey ac origin watch dogs 2 the crew 2 the witcher 3 ark evolved destroy al human 240tl ye denk geliyor hangisini yapayım sizce
gta 5 olmayan var mı ? her 80 tl geçince 60 tl kupon verecek öylemi buaga sizce valhala degermi 160tlye acodysey ac origin ac valhalla gta5 267tl ediyor ama gta5 ac odysey ac origin watch dogs 2 the crew 2 the witcher 3 ark evolved destroy al human 240tl ye denk geliyor hangisini yapayım sizce
evetgta 5 olmayan var mı ? her 80 TL geçince 60 TL kupon verecek öylemi bu
Bu sana kalmış valhalla oynamak fazla istemiyorsan 240tl 8 tane oyun almak bana göre daha mantıklı geliyor
aga origin ile odysey aynı deil yaw hikayesi farklı valhalla odysey ile ilgili ac oyunları böle agaBu sana kalmış valhalla oynamak fazla istemiyorsan 240tl 8 tane oyun almak bana göre daha mantıklı geliyor
ama bana kalsa şahsen Odyssey origin bana aynı oyun geliyor onlardan birini alıp başka oyunda alabilirsin
verdimi oyunu epicThe Long Dark tan sonraki oyun nedir ?
Hem zamanında da eski oyunlar verdiaga origin ile odysey aynı deil yaw hikayesi farklı valhalla odysey ile ilgili ac oyunları böle aga
defence grid 1 %75The Long Dark tan sonraki oyun nedir ?
hikaye farklı zaten o anlamda demek istemem mekanikleri her şeyi aynı sade güncelleme ile hikaye değişmiş gibi geliyor farklı oyun oynamış gibi hissettirmedi origin den sonra Odyssey bana yoksa AC serisini çok seven biri ikisini de severek oynar tam benlik oyun olmadığından öyle geliyordur bana belkiaga origin ile odysey aynı deil yaw hikayesi farklı valhalla odysey ile ilgili ac oyunları böle aga
aga valhalla origin odysey aynı deildir hikayesi farklı tabi kişilik meselesi sana aynı ama bana deil hemde origin ucuz 405tlik olan şey 21tlhikaye farklı zaten o anlamda demek istemem mekanikleri her şeyi aynı sade güncelleme ile hikaye değişmiş gibi geliyor farklı oyun oynamış gibi hissettirmedi origin den sonra Odyssey bana yoksa AC serisini çok seven biri ikisini de severek oynar tam benlik oyun olmadığından öyle geliyordur bana belki