Arthur Morganx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 424
arkadaşlar oyun steamde 9 dolara düşmüş alınır mı
fena bi oyun değil baya bi sonu vararkadaşlar oyun steamde 9 dolara düşmüş alınır mı
Hocam oyunun öyle aşırı kaliteli bir hikayesi yok bir tık klasik amerikan lise tarzı hikayelere benziyor ama bu tarz şeyleri seviyorsan alabilirsinarkadaşlar oyun steamde 9 dolara düşmüş alınır mı
until dawn izlemiştim çok önceden ve beğenmiştim hatta oyun bu kadar pahalı çıkmasa alırım diyordum ona benziyorsa alma niyetim varkorku filmi izlemekten zevk alıyosan al
Steamdan alma keyleri oyundan daha ucuz ve tavsiyem o oyunu paylaşımlı al önerebilirim ben hep oradan alıyorum o parayada daha iyi bi oyun al derimarkadaşlar oyun steamde 9 dolara düşmüş alınır mı
Until dawn ve The quary peş peşe oynadım, Kesinlikle until dawn ile başla, The quarry komple film gibi izletiyor.arkadaşlar oyun steamde 9 dolara düşmüş alınır mı
until dawn oynamadım bilmiyorum ama cok fazla kontrolü sana bırakmıyor oyun ve seçimlerin cok önemliuntil dawn izlemiştim çok önceden ve beğenmiştim hatta oyun bu kadar pahalı çıkmasa alırım diyordum ona benziyorsa alma niyetim var