Kardeş yama yok herhalde bende bulamadim bosver bosuna aldikvalla bana da lazım ya
Oyunu epicten aldim internetteki tüm yamaları denedim hiçbirinden sonuç alamadım düzgün çalışan yama arıyorum
Yok Hocam var yaması bizzat oynadım 3 oyununda ve hepsinde yama varKardeş yama yok herhalde bende bulamadim bosver bosuna aldik
Bulursan atarsin dostumYok Hocam var yaması bizzat oynadım 3 oyununda ve hepsinde yama var
(Şuan PC bozuk ve eskidi yeni PC alcam o yüzden Hangi yama yani nerden indirdim vs. Bilmiyorum)
Denedim hepsini olmadıyama var tüm sezonlarda
Bunuda denedim olmadı maalesef![]()
The Walking Dead: Season 2 Türkçe Yama
Bu Türkçe yama paketi, The Walking Dead Sezon 2 oyununun tüm bölümlerini kapsamaktadır. Tüm 5 episode'u (bölümü) Türkçe olarak oynayabilirsiniz.yamatr.com
ben steamden bitirmiştim onla alakalı galibaDenedim hepsini olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunuda denedim olmadı maalesef
Olabilir artik oynamam zaten sikinti yokben steamden bitirmiştim onla alakalı galiba
Hocam belkide yanlış kurmuşsunuzdur yani ben'de arkadaş gibi Steam'den oynamıştım Belki Epic'te dosyayı koyma yeri falan farklıdırDenedim hepsini olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunuda denedim olmadı maalesef
Hayır hocam tekrar tekrar kurdum yanlış yokHocam belkide yanlış kurmuşsunuzdur yani ben'de arkadaş gibi Steam'den oynamıştım Belki Epic'te dosyayı koyma yeri falan farklıdır
knk ben crack yukledim orda calisiyo yamaHayır hocam tekrar tekrar kurdum yanlış yok
Sağolun yinede