The witcher 3 açılmıyor

BringThaNoize

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
853
Oyunu yan görevleri ve dlcler için tekrar yüklemek istedim. Ama oyun açılmadı. görev yöneticisinde yarım saniyelik görünüp kayboluyor. Steamde de aynı şekilde 1 saniyeliğine çalışıyor gözüküp tekrar kapanıyor ve oyna butonu tekrar geliyor karşıma.

Oyun daha 5 dk önce yüklendi. 2 kere de dosyaları doğruladım ama eksik bir şey görünmüyor.

(başka bir forumdan bulduğum çözüm yolu)
C:\Windows\System32\msvcr120.dll
Bunu sil ve bunları kur.

Aga forum açıldığından beri buradayım beni niye etiketlemiyonuz la?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu sil ve bunları kur.
Bunu deneyip dönersen farklı bir yol deneriz.

Bunu sil ve bunları kur.
Bu yöntem işe yaramadı. sorun yine aynı. 2013'ün birine repair dedim diğerini kurdum. 2015'ler zaten kurulu olduğu için kurulmadı.

Yav şunu kızdırmayın kıyamam :D :D Ben etiketlicem artık seni söz.
Ya ondan değil bak koskoca toteme etiketleyin yazmışım anasını satayım ben bu konularda triggered oluyorum :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Oyun zaten 50 gb. 4 mbps internetim var. 1.5 günde indiriyor. tekrardan silip indirmek de istemiyorum. @Vesemir @Rennes
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet sorunu kendim çözmeyi başardım. msvcr120.dll'yi sildiğim zaman vcredist tekrar yüklemedi. 2015 sürümünü yüklü olduğu için kurmadı. oyunun dosya konumundan açtığım zaman vcomp110.dll hatası ve sildiğim için msvcr120.dll hatası verdi. ikisini de tekrar yükledim. şu an steam kütüphanesinden de açılıyor.

Son düzenleme:
Geri