Neler Yeni

Yardım The Witcher 3 Boss Savaşı

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emin Aksu
Selam millet. Imlerith boss savaşını bir türlü geçemedim iki saat civarı uğraşmama rağmen. İki barlık canını aldıktan sonra kalkanı atıp hızlı saldırmaya başlıyor. Bir saldırıya başlayıp teleport atıp saldırıyı bitirebiliyor. Kısacası dodge atması çok zor geldi bana. Hareketini yavaşlatacak vs. bomba, öz veya yağ var mı? Samum kullanmama rağmen kör halde saldırabiliyor. Yrden zaten işe yaramıyor.

XayReL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efekan Kaya
O teleportu attığı anda alt tuşuna basman gerekiyor hızlıca. Sonrasında yavaşlıyor ve sen vuruyorsun. O savaş hep bu kafada işliyor.

XayReL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efekan Kaya
Selam millet. Imlerith boss savaşını bir türlü geçemedim iki saat civarı uğraşmama rağmen. İki barlık canını aldıktan sonra kalkanı atıp hızlı saldırmaya başlıyor. Bir saldırıya başlayıp teleport atıp saldırıyı bitirebiliyor. Kısacası dodge atması çok zor geldi bana. Hareketini yavaşlatacak vs. bomba, öz veya yağ var mı? Samum kullanmama rağmen kör halde saldırabiliyor. Yrden zaten işe yaramıyor.
Veya space ile direkt atlayarak dodge lamayı da deneyebilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam Space tuşu olması lazım. Tuşları karıştırmış olabilirim oynamayalı baya oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emin Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O teleportu attığı anda alt tuşuna basman gerekiyor hızlıca. Sonrasında yavaşlıyor ve sen vuruyorsun. O savaş hep bu kafada işliyor.
Kol üzerinden oynuyorum da alt tuşunun hangi action olduğunu söyleyebilir misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,066
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom