Neler Yeni

Yardım The Witcher 3 Geforce NOW En İyi Ayar Nedir?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Telefondan oynadığım için fps değerlerine bakamıyorum. En iyi görüntü ve en iyi fps değerleri hangi ayarda? 50-60 yeterli

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Vermiyor max 60fps görüntü alıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunda 500 fps bile alsan sana gelen görüntü 60fps
Bazı oyunlarda 75fps desteği var genel olarak fps oyunlarda ilerise 144e çekerler

ben anlamadım dediğinizi üst seviye bilgisayarda fps fazla almak için ayar yapıyorsunuz ama size gelen görüntü halen 60 fps
Neyi anlamadın mesela bendw 1050 var cyberpunkı 15 fps en düşükte oynuyorum geforce now sayesinde en yüksek ayarda 60fps oynuyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gürkan Altun
Şu geforce now' ı bir seviye ileriye taşıyıp 60fps üzeri değerler verebilirseler o zaman işin rengi değişir.
hocam tr versiyonunda 60fps max ancak avrupa versiyonunda 240'a kadar veriyor fps tabi daha pahalı + ekran kartları da 3080 maalesef turkcell adam akıllı işinin arkasında durup getiremedi o özellikleri

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Bazı oyunlarda 75fps desteği var genel olarak fps oyunlarda ilerise 144e çekerler

Neyi anlamadın mesela bendw 1050 var cyberpunkı 15 fps en düşükte oynuyorum geforce now sayesinde en yüksek ayarda 60fps oynuyorum.
Hocam görüntü internete göre ya 60 ya 30. Ama oyundaki fps değişken

hocam tr versiyonunda 60fps max ancak avrupa versiyonunda 240'a kadar veriyor fps tabi daha pahalı + ekran kartları da 3080 maalesef turkcell adam akıllı işinin arkasında durup getiremedi o özellikleri
Keşke Turkcell dışında başka biri yapsaydı. TurkTelekom son yıllarda internet olarak da iyi o yapsa en azından daha ucuz olurdu. Bunlar çok paragöz ve çok kötü müşteri hizmetleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gürkan Altun
Hocam görüntü internete göre ya 60 ya 30. Ama oyundaki fps değişken

Keşke Turkcell dışında başka biri yapsaydı. TurkTelekom son yıllarda internet olarak da iyi o yapsa en azından daha ucuz olurdu. Bunlar çok paragöz ve çok kötü müşteri hizmetleri
fiyat konusunda bir şey diyemiyorum ya malum euro'nun hali ortada şu an 60 tl daha ucuza satıyorlar indirimle falan 80 90 oluyor bazen ama kalite konusu gerçekten fark ediliyor avrupayla aynı internetle turkcell gelmeden önce sıkıntısız avrupa sunucularında oynuyordum gameplus aldım gow oynarken takılmalar yaşadım hep internet stabilken bile inanılmaz gerçekten

• Beğen

KnightDavion

80+ Bronze
1 yıldır kullanıyorum. Benim için "çöp" olarak adlandırabileceğim laptopumda oyunları rahatça oynamak çok iyi. Fakat cd Project güncelleme ile optimizasyonu yok etti

Son güncellemeden önce en yüksek ayarlarda, ortalama 130-144 fps alıyordum. Şimdi aynı ayarlarda RTX kapalı 70-80 fps alıyorum. Aynı oyunda 0 darboğaz vardı, şimdi %10-15 darboğaz var. Guncelleme mahvetti akıcılığı. Keşke güncellemeden oynasaydım henüz daha bitirmedim de.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Son güncellemeden önce en yüksek ayarlarda, ortalama 130-144 fps alıyordum. Şimdi aynı ayarlarda RTX kapalı 70-80 fps alıyorum. Aynı oyunda 0 darboğaz vardı, şimdi %10-15 darboğaz var. Guncelleme mahvetti akıcılığı. Keşke güncellemeden oynasaydım henüz daha bitirmedim de.
Ben full focus oynamak için güncelleme bekledim içine ettiler

kırmızışarapp

80+ Silver
Wircher 3'te görüntü kalitesi çok kötüydü. Düzeltmişler mi ? Diğer oyunları cam gibi oynarken görüntü onda çok bulanıklaşıyordu.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Wircher 3'te görüntü kalitesi çok kötüydü. Düzeltmişler mi ? Diğer oyunları cam gibi oynarken görüntü onda çok bulanıklaşıyordu.
Maalesef sınavlardan dolayı bir süredir giremiyorum bilgim yok

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
reis en yüksek ayarlarada alsan yüksek fps alırsın zaten en iyi pclerle oynanıyor
Güncellemeden sonra optimizasyon çok kötü oldu. Önceki oynadığım Ultra ayarlarda bile daha düşük fps alıyorum şimdi. Optimizasyon çok kötü

e.can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
EMRE CAN
60 megabit int var oynanmıcak sekılde cıkıyor oyun 1 2 kez denedım tel ve pcde. sanırım ıstanbul sunucusuna uzak oldugum ıcın.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
60 megabit int var oynanmıcak sekılde cıkıyor oyun 1 2 kez denedım tel ve pcde. sanırım ıstanbul sunucusuna uzak oldugum ıcın.
Ben Adana'dayım 24,35 kullandım şu anda da 75 var. 5g yoksaa çok fark ediyor

Top Bottom