kullandığınız sistemler üst seviye sistemler witcher gibi bir oyunda nasıl optimizasyon ayarı yapılır ki alın ultraya oynayın ben 2060la ultrada 65 fps altı görmüyorumHz ile ilgili değil mi bu? Mesela 120fps görüntü alsam internet çok fazla ister
Benim bilgisayar kaldırmıyor o yüzden geforce now kullanıyorumkullandığınız sistemler üst seviye sistemler witcher gibi bir oyunda nasıl optimizasyon ayarı yapılır ki alın ultraya oynayın ben 2060la ultrada 65 fps altı görmüyorum
geforce now'daki bilgisayarlar için konuşuyorum sormuşsunuz ya geforce now the witcher optimum ayarlar diye oradaki sistemler üst seviye ultrada oynayın diyorumBenim bilgisayar kaldırmıyor o yüzden geforce now kullanıyorum
Evet öyle ama cd Project yapacağını yaptı optimizasyon çok kötü. Güncellemeden önceki ayarlarla oynasam bile çok fark vargeforce now'daki bilgisayarlar için konuşuyorum sormuşsunuz ya geforce now the witcher optimum ayarlar diye oradaki sistemler üst seviye ultrada oynayın diyorum
Kokuyla bağlantısı yok ancak telefondan oyun oynarken SS atabilir misiniz?
Hangi oyun olduğu fark etmez.
Telefona göre çok iyi aslında.
The Witcher Next Gen
Telefon Poco X3 Pro
Karanlık Mod
Telefon parlaklığı max
Gama standart
Grafik ayarları RT Ultra DLSS Balanced fakat 30fps gibi çok kötü optimizasyon. Önceki oynadığım ayarlarda bile daha düşük fps alıyorum
Benim gördüğüme kıyasla baya karanlık görünüyor foto nedense.Telefona göre çok iyi aslında.
Full ekran yapılabilir olsa iyi olur aslında. Sadece yakınlaştırma yapılabiliyorTelefona göre çok iyi aslında.
GT1030 ile sayesinde DL2 bitirmiştim kötü bir durumda olduğum olmuştu görüntü genel olarak kötüydü ama oyunu çok beklediğim için bitirebilmiştim bazen o kadar kötü oluyordu ki sesler bile gidiyorduGeforce now mantıklımı ya. Sadece oyun. Bana hiç mantıklı gelmiyor.
Gülle direk 720p de netin 20nin altındaysaTelefondan oynadığım için fps değerlerine bakamıyorum. En iyi görüntü ve en iyi fps değerleri hangi ayarda? 50-60 yeterli
75mbps internet var geforce now ayarları max. Oyunun optimizasyonu çok kötü önceki ayarlarında bile daha düşük fps veriyorGülle direk 720p de netin 20nin altındaysa
Üstündeyse 1080p fulle ben öyle yapıyordum
Hadi ya bilmiyorum onu75mbps internet var geforce now ayarları max. Oyunun optimizasyonu çok kötü önceki ayarlarında bile daha düşük fps veriyor